Електровикрутка  MiJia Electric Screwdriver 24 насадки (MJDDLSD003QW) Уцінка

Електровикрутка Xiaomi MiJia Electric Screwdriver 24 насадки (MJDDLSD003QW) Уцінка

Розпродано Код: 4395
1299 грн.
Без податку
Кількість

Причина уцінки: Викрутка нова, повний комплект, бала зроблена заміна акумулятора. На викрутці є невеликі сліди роботи майстра.

Підпружинений кейс із магнітним кріпленням
Викрутки MiJia завоювали безліч різноманітних міжнародних премій у галузі дизайну - iF, RedDot, Good Design, IDEA і не тільки, і нове поповнення в серії прецизійного електроінструменту продовжує найкращі традиції комфорту та зручності, де враховано навіть роботу з кейсом.

Прецизійна електрична викрутка
Електродвигун на постійних магнітах видає до 200 оборотів за хвилину, а завдяки металевому редуктору співвісність біт при обертанні не перевищує 0.2 мм, даючи необхідну точність для роботи з дрібними деталями.

Компактний корпус, тривала робота
Понад 400 гвинтів від однієї зарядки. Діаметр корпусу викрутки Xiaomi – всього 16.4 мм, всередині нього міститься повноцінний акумулятор, повного заряду якого викрутці вистачить для закручування понад 400 гвинтів та інших елементів кріплення.

24 біти 9 видів. Точні біти зі сталі S2
У кейсі викрутки MiJia зберігаються 24 біти з інструментальної сталі S2, вони можуть похвалитися твердістю 60 балів за Роквеллом (HRC) і неперевершеною надійністю. 24 біти різноманітних розмірів та шліців допоможуть знайти підхід до найупертіших приладів та електроніки.

6 довгих біт по 45 мм для складних місць та глибоких отворів
У комплекті викрутки є 6 подовжених біт із найчастішими шліцями, які відмінно пролізуть у глибокі отвори або вузькі щілини, щоб дістати до найскладнішого кріплення.

Просте та зрозуміле управління
Передня кнопка R – для закручування, задня кнопка L – для відкручування, все просто і зрозуміло інтуїтивно. Кнопки виконані з м'якого та пружного матеріалу, який не втомлює пальці навіть після множини натискань.

Низький центр тяжкості для більшої точності
Конструкція електричної викрутки Xiaomi пройшла не один цикл доробки, зате низьке розташування її центру тяжкості дозволяє краще контролювати роботу. Більше того, у місці хвату пальцями зроблено об'ємний нековзний візерунок, який гарантує міцне утримання викрутки в руках під час роботи.

Цілісний корпус з алюмінієвого сплаву
Корпус викрутки та кейс виконані з високоякісного алюмінієвого сплаву, а їх поверхня піддається анодуванню для захисту від корозії та впливу поту.

Зарядний порт USB Type-C
Порт USB Type-C дозволяє зарядити викрутку MiJia від будь-якого зручного джерела, будь то зарядний пристрій від смартфона або зовнішній акумулятор. А для більшої зручності біля порту є яскравий індикатор, який вмикається за низького рівня заряду.

Характеристики

Тип
Електровикрутки
Розміри
Кейс: 201.8 х 74.2 х 25.2 мм; Викрутка: 159 х 16.4 мм
Матеріал корпусу
Алюміній
Колір
Чорний
Гарантія
14 днів
Країна-виробник товару
Китай
Вид
Зі змінними насадками
Артикул
MJDDLSD003QW
Особливості
Максимальний момент, що крутить: 3N.M
Категорія
Набір викруток
Комплектація
Електровикрутка, кейс, біти
Вага
0.353
Ємність акумулятору
350 Ач
Додатково
Біти: PH000, PH00, PH0, PH1, SL1.5, SL2.0, H0.7, H0.9, H1.5, H2.0, P2, P5, 2.3, W1.5, Y0.6, Y1, T2, T3, T4, T5H, T6H, T8H, T9H та T10H
Джерело живлення
Акумулятор
Тип акумулятора
Літій-іонний акумулятор (Li‑ion)
Швидкість обертання
200 об/хв
Напруга
3.7 У
Максимальний момент, що крутить, Н*м
3
Режими роботи
З реверсом
Максимальна швидкість обертання, об/хв
200

Електровикрутка Xiaomi MiJia Electric Screwdriver 24 насадки (MJDDLSD003QW) Уцінка

Електровикрутка Xiaomi MiJia Electric Screwdriver 24 насадки (MJDDLSD003QW) Уцінка
Ціна:
1 299 грн.
Ітого:
Про покупця