Автоматичний дозатор для мила Xiaomi MiniJ Auto Foaming Hand Wash (Уцінка) ціна

Автоматичний дозатор для мила Xiaomi MiniJ Auto Foaming Hand Wash (Уцінка)

Розпродано Код: 4297
649 грн.
Без податку
Кількість

Безконтактний дипенсер Xiaomi MiniJ Auto Foaming Hand Wash - Незамінний пристрій для ванної та кухні. Диспенсер оснащений дозатором мильної піни, який “видавити" стільки рідкий Мила, скільки необхідно, щоб очистити руки від забруднення. Спеціальне рідке мило може призвести до дезінфекційної дезінфекційної дії верхнього шару шкіри від мікробів.

Мильна піна всього за 0,25 секунди
Диспенсер Xiaomi обладнаний IK-датчиком і спеціальним пним мікро насосом. Достатньо лише підняти руки до дозатора і за чверть секунди пристрій видавить "жменьку" спененого мила.

Краща очисна здатність мила
У звичайній мильниці співвідношення газу-рідкості становить приблизно 6 до 1, що сприяє досить швидкому осідання піни, а це збільшує витрати мила. У пінному мікронасосі Xiaomi, виробник збільшив об'єм стисненого повітря і в результаті досягли співвідношення газ-їдкості 12 до 1.

Раціональне використання рідкого мила
За результатами опитувань понад 1000 чоловік, вдалося з’ясувати, що приблизно 1.1 г рідкого мила « перевертається » до достатньої піни, яка є приємною у повсякденному застосуванні. Розхід спененого мила на 30% нижче, ніж звичайного рідкого мила без пенні 7.

До 6 місяців роботи на трьох батарейках
У диспенсері інтегровано електроприлад, який використовують у багатьох косметичних приладах (наприклад, для чистки обличчя). При 7000 обертів в хвилину, двигун працює практично безшумно (рівень шуму в межах 40 дБ), тому пристрій не завадить вашому відпочинку. Крім того, дозатор дуже економний енергоефективний. Трих AA акумуляторів вистачить приблизно на шість місяців використання безконтактного диспансера.

Надійний захист від води і пилу
Края дисенсера піднята на 13.5 °, що відповідає біонічним лініям витягнутої руки. Дозатор XiaoJi зроблений з немарканого ABS-пластика. Корпус пристрою захищений від бризок води й пилу (IPX3).

Індикація світла
“ Умкова індикація світла “підкаже тобі, що для більшої чистоти потрібно мити руки не менше 10 секунд. Якщо акумулятор низький, на панелі пристрою загориться червоний індикатор.

Компактні габарити
Компактні габарити пристрої (100 х 66 х 205 мм) дозволять розмістити диспенсер не тільки у ванній кімнаті, а й на кухні або терасі.

Зволожує і пом’якшує
Особливе рідке мило з PH 5.5-7.5 відповідає природному показнику шкіри рук. До складу мила входить сорбітіл, який зволожує шкіру і надає їй здорового вигляду.

Ефективне видалення мікробів
Дозатор Xiaomi мило легко усуває хвороботворні мікроби: золотий стафілокок, кишкова паличка, Candida albicans, сальмонел і т.д.

Характеристики

Розміри
100 x 66 x 205
Колір
Білий
Гарантія
14 днів
Артикул
Foaming
Комплектація
Автоматичний дозатор мила, Рідке мило, Батарейки АА 3 шт, Посібник користувача
Вага
0.25 г
Призначення
Для ванної та кухні
Управління
Сенсорне
Матеріал
Пластик

Автоматичний дозатор для мила Xiaomi MiniJ Auto Foaming Hand Wash (Уцінка)

Автоматичний дозатор для мила Xiaomi MiniJ Auto Foaming Hand Wash (Уцінка)
Ціна:
649 грн.
Ітого:
Про покупця