Бездротовий стакан блендер Xiaomi Deerma Juice Blender DEM-NU05 (Уцінка) ціна

Бездротовий стакан блендер Xiaomi Deerma Juice Blender DEM-NU05 (Уцінка)

Розпродано Код: 4295
499 грн.
Без податку
Кількість

Причина оцінки: Новий був з заводським шлюбом. Після ремонту (заміна мікросхеми). Повний комплект. 

Літо - час фруктів, соків і смузі. Для приготування напоїв зі соковитих плодів слід використовувати спеціальні прилади. Наприклад, соковижилки і блендери. Останні представлені в різних варіантах корпусів і мають різний рівень потужності. Китайська компанія Xiaomi представила нову високотехнологічну модель Бездротової склянки блендер Xiaomi Deerma Juice Blender. Він зроблений з високоякісних матеріалів, має чудову потужність і добре функціонував. Така техніка стане незамінним помічником у похуднінні або просто чудовим елементом побутової кухні у будь - якої господині.

Технічні характеристики
Бездротова склянка блендер Xiaomi Deerma Juice Blender виконано з міцного матеріалу. Завдяки цьому пристрій не виходить з ладу протягом довгого часу і зберігає презентабельний вигляд. Блендер постачається перезаряджуваною батареєю, з’ єднаною через інтерфейс USB. Завдяки цьому можна брати соковижималку з собою в подорожі або просто подорожувати на дачу. Розмір пристрою досить невеликий, але його достатньо для приготування 2-3 порцій смузі. Сіковижималка не займає багато місця під час транспортування і не має великої ваги, тому найзручніша у користуванні.

Комфорт
Ціла модель складає 400 мілілітрів. Стабільна робота пристрою забезпечується потужністю у 140 Вт. Блендер робить близько 20 000 обертів за хвилину. Цього достатньо для швидкої переробки продуктів.

Дизайн
Бездротова склянка блендер Xiaomi Deerma Juice Blender виконано досить сучасний, але також містичний дизайн. Цей пристрій має відносно невеликі габарити і зовсім малу вагу. Це дозволяє подорожувати разом з компактною технікою. Модель виготовлена в 4 частинах. 2 пластикових насадки, одна підключається до робочої частини пристрою, а інша накривається герметичною кришкою. Смузі і коктейлі можна робити прямо в дорозі. Використання бездротової соковижилки максимально зручно навіть для дитини. За допомогою спеціальної кнопки, розташованої на робочій частині блендера. Модель представлена в різних кольорах, будь-який з користувачів може вибрати приємний йому відтінок. Бездротова соковижималка-блендер Xiaomi Deerma Juice Blender стане постійним супутником будь - якої людини, яка веде здоровий спосіб життя.

Характеристики

Тип
Блендери
Колір
Рожевий
Гарантія
14 днів
Артикул
DEM-NU05
Комплектація
Блендер, чаша для блендера (1шт.), кришка для чаші, кабель для заряджання USB-MicroUSB, щіточка для чищення
Вага
0.4 кг
Потужність
140 Вт
Матеріал ніжки блендера
Метал
Ємність склянки
400 мл

Бездротовий стакан блендер Xiaomi Deerma Juice Blender DEM-NU05 (Уцінка)

Бездротовий стакан блендер Xiaomi Deerma Juice Blender DEM-NU05 (Уцінка)
Ціна:
499 грн.
Ітого:
Про покупця