Розумний кубик Рубіка Xiaomi Giiker Super Cube i3 (Уцінка) ціна

Розумний кубик Рубіка Xiaomi Giiker Super Cube i3 (Уцінка)

Розпродано Код: 4293
699 грн.
Без податку
Кількість

Причина уцінки: не підключається до застосунку!

Xiaomi Giiker Super Cube i3 — вдосконалена модель, всім знайомого з дитинства кубик Рубіка. Сьогодні ця цікава та розвивальна іграшка потрібна та популярна, адже конструкторам компанії GiiKER вдалося зробити легендарну головоломку розумною та стильною. 

Легендарна головоломка XXI століття
У хрестовині кубика розміщений набір датчиків, що реєструють обертання граней. Також іграшка забезпечена 6 осьовим гіроскопом, що дає змогу відстежити положення сторін у реальному часі. До класичного кубика Рубіка додали ще й Bluetooth-модуль, необхідний для синхронізації зі смартфоном.

Мобільний застосунок
Застосунок, розроблений для головоломки, працює на смартфонах із платформами Android та iOS. Для Android має бути версія не нижче 4.4, а для iOS — 8.0. Після встановлення програми на смартфон і його синхронізації з Xiaomi Giiker Super Cube i3 всі ваші маніпуляції, що проводяться з кубом, відстежуватимуться. Якщо у вас виникнуть труднощі зі складанням, бездіяльності впродовж 5 секунд буде розцінене, як вам потрібна допомога та застосунок автоматично стане вам допомагати.

Конструктивні особливості
Модернізація всім відомої головоломки полягає в одночасному застосуванні магнітів і пружин. Вони за спільного впливу полегшили поворот і фіксацію деталей, на яких встановлені спеціальні датчики, що працюють за принципом магнітної індукції. Всі дії відстежуються вбудованим сенсором. Завдяки акумулятору на 2000 мА·год ви можете грати улюбленим ґаджетом до 30 годин, а в режимі очікування заряду вистачає на 3 місяці. Не можна не зазначити ще один плюс Super Cube i3 його легка вага (103 г) і компактні габарити (56.3x56.3x56.3 мм). Завдяки цим даним під час контакту з ґаджетом користувач не відчуває жодного дискомфорту.

Функціональні можливості цієї моделі

  • Програма навчання. Завдяки цій програмі користувач навчиться збирати кубик за 30 кроків.
  • Автоматичні підказки. Завдяки цій  функції ви ніколи не опинитеся в безвиході.
  • Мініігри. В асортименті є 3 мініігри, кожна з яких допомагає вашій дитині розвинути як дрібну моторику, так і тренує пам'ять вашого чада.

Характеристики

Тип
Кубики Рубіка
Гарантія
12 місяців
Артикул
SUPERCUBE i3
Модель
SUPERCUBE i3
Інтерфейси
MicroUSB
Сумісність
Android 4.0 та вище, IOS 8.0 і вище

Розумний кубик Рубіка Xiaomi Giiker Super Cube i3 (Уцінка)

Розумний кубик Рубіка Xiaomi Giiker Super Cube i3 (Уцінка)
Ціна:
699 грн.
Ітого:
Про покупця