Електричний термос Xiaomi Viomi Travel Cup (YM-K0401) 0.4л (Уцінка) ціна

Електричний термос Xiaomi Viomi Travel Cup (YM-K0401) 0.4л (Уцінка)

Розпродано Код: 4264
699 грн.
Без податку
Кількість

Причина уцінки: Сломана кришка, за якою ховається мережевий кабель. На працездатність не впливає. Термос не був в експлуатації! 

Електричний термос Viomi Travel Cup (YM-K0401) — це незамінна річ для подорожей, роботи чи прогулянки. Дизайн термоса зроблений у лаконічному білому кольорі з мінімальною кількістю деталей. Крім основної своєї функції, представлена модель здатна підігріти напій до бажаної температури та підтримувати її впродовж 12 годин. Час кип'ятіння води становить 7 хвилин. Максимальна підтримувана температура — 50 градусів.

Компактний і легкий
Неважливо, куди Ви вирушаєте, електричний термос завжди допоможе насолодитися теплим улюбленим напоєм. Представлена модель має невеликі габарити, завдяки чому вона легко поміститься в будь-яку сумку. Термос досить легкий, його вага становить 0,5 кг, тому пристрій не створить зайвих незручностей або важкості під час прогулянок або в подорожах.

Зручне зберігання дроту живлення
Термос обладнаний прихованим відсіком, призначеним для зберігання дроту живлення. Більше не потрібно турбуватися про втрату шнура, завдяки такій конструкції дріт завжди під рукою. Шнур живлення входить до комплекту пристрою.

Високоякісні матеріали
Термос від Viomi виготовлений із високоякісних безпечних матеріалів. Корпус представленої моделі складається з 3 шарів: сталі, вакуумного прошарку та HIPS-пластику. Таке поєднання захищає поверхню від відколів і протікань. Надійна конструкція запобігає отриманню опіків на руках від високих температур води.

Нагрівання рідини
Електричний термос має функцію нагрівання рідини. Для того, щоб нею скористатися, потрібно натиснути кнопку, розташовану на корпусі пристрою. Подвійне натискання дасть змогу увімкнути режим підтримки температури. Вода досягає кипіння за 7 хвилин, поступово остигаючи та підтримуючи температуру 50 градусів упродовж 12 годин. Термос чудово зберігає тепло та холод, що дає змогу насолоджуватися улюбленими напоями в будь-який час і в будь-якому місці.



 

Характеристики

Тип
Термоси
Розміри
80 x 80 x 225 мм
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
YM-K0401
Ємність резервуару для води
400 мл
Вага
500 г
Матеріал
Нержавіюча сталь SUS304, високоміцний полістирол (HIPS)
Модель
YM-K0401
Потужність
300 W

Електричний термос Xiaomi Viomi Travel Cup (YM-K0401) 0.4л (Уцінка)

Електричний термос Xiaomi Viomi Travel Cup (YM-K0401) 0.4л (Уцінка)
Ціна:
699 грн.
Ітого:
Про покупця