Набір батарейок Xiaomi MiJia Alkaline Battery AA 40 шт. (BHR6739CN)

У наявності Код: 4886
575 грн.
Без податку
Кількість

Доставка:
   Відправка поштовим оператором
"Нова пошта"

Відправимо сьогодні

  

Самовивіз із магазину “Felex”
м. Дніпро. Показати на мапі

Забрати сьогоднi

Оплата:
  Оплачуйте покупку при отриманні
або Online на сайті
   Гарантія 14 днів
  Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Набір батарейок Xiaomi MiJia Alkaline Battery AA 40 шт. (BHR6739CN)

Прекрасний дизайн
Як тільки ви побачите батареї Xiaomi MiJia Alkaline Battery, вони відразу ж сподобаються вам! Тепер ви легко можете відрізнити старі батареї від нових, а також вибирати улюблені кольори батарейок для ваших домашніх пристроїв. Японська компанія Hitachi Maxell, яка є виробником Xiaomi MiJia Alkaline Battery, забезпечить вас надійними, безпечними та довгостроковими батареями. Оновлене проектування як внутрішньої, так і зовнішньої частини батарейок. Xiaomi MiJia Alkaline Battery – це приклад прояву любові до життя. 4 ступеня безпеки (захист витоку). 7 років – термін зберігання 7 років з дати виробництва. 40 батарейок в упаковці.

Тривалий термін експлуатації
Ядро батарейок, вироблених японською компанією Hitachi Maxell, в порівнянні зі звичайними карбоновими батарейками, значно краще і надійніше. Завдяки запатентованій технології розтягування відносно щільної сталевої оболонки, ємність Xiaomi MiJia Alkaline Battery, в порівнянні з минулим поколінням лужних батарей, збільшилася, хоча їх розмір не змінився. Крім того, завдяки застосуванню технології вторинного наповнення їх висока щільність посилює контактну дію марганцевих електродів анода, таким чином забезпечує сильну вихідну потужність. В результаті термін використання батарейок у пульті, у ліхтарику та інших пристроях став тривалішим.

Технологія захисту від витоку батарейок: 4 ступеня безпеки
Для того щоб запобігти витоку батарейок, ми оновили їх конструкцію. Тепер вони є більш стійкими до вологопоглинання, а матеріал нової моделі кільця ущільнювача більш міцний і надійний. Якщо батареї знаходяться у вологому приміщенні, в умовах підвищення температури або в іншому несприятливому середовищі, вони не деформуються і не будуть хрущуватися. Нікельове покриття цільностальної оболонки батарейок, порівняно із звичайними сталевими та залізними корпусами, відрізняється кращим опором тиску, а застосування технології високої щільності марганцевих електродів анода збільшило рівень захисту витоку батарейок. Нижнє ізоляційне кільце призначене для запобігання короткому замиканню, а автоматичний запобіжний клапан захищає ваш електроприлад від виникнення несприятливих ситуацій.

Нижнє ізоляційне кільце
Конструкція нижнього ізоляційного кільця відокремлює катод від анода, запобігаючи можливості виникнення короткого замикання.

Марганцеві електроди анода високої щільності
У звичайних батарейках є всього 3 кільця марганцевих, але Xiaomi MiJia Alkaline Battery оснащені чотирма такими кільцями. Чим більше марганцевих кілець, тим потужніша протиерозійна стійкість захисного лугу, а відповідно значно зменшується ризик витоку батарейок.

Запобіжний клапан
У разі виникнення короткого замикання, зворотної полярності або інших небезпечних ситуацій (внаслідок неправильного використання батарейок), внаслідок яких значно посилюється внутрішній тиск батарейок, запобіжний клапан автоматично відкривається та знижує його. Таким чином, запобігає ймовірності розриву батарейок.

Термін зберігання - 7 років, більш тривалий термін експлуатації
Термін зберігання є важливою вимогою до батарей, оскільки тривалий час вони можуть підтримувати заряд та виручать вас у потрібний момент. Унікальний склад батарейок продовжує термін їх надійного та стабільного зберігання, зменшуючи рівень саморозряду.

Xiaomi MiJia Alkaline Battery – розпізнайте нові та старі батарейки з першого погляду
Відрізняйте старі батареї від нових, а також вибирайте улюблені кольори батарейок для ваших домашніх пристроїв. Наприклад, вибирайте жовті тони батарейок, які нагадують сонце, для вашого будильника, а для пульта дистанційного керування – червоний. Зверніть увагу на те, як наші барвисті батареї прикрасять ваші домашні пристрої.

Екологічний дизайн - зробимо наше життя безпечнішим
Екологічні батареї для безпечнішого життя! Ми пройшли суворі стандарти сертифікації в Європі, оскільки Xiaomi MiJia Alkaline Battery не містять ртуті та кадмію та є повністю атоксичними. Більше немає необхідності зберігати окремо батареї, а після їх використання ви можете спокійно викидати їх разом з усіма побутовими відходами.

Характеристики

Тип
Батарейки
Гарантія
14 днів
Вид
Лужні
Артикул
BHR6739CN
Напруга
1.5 V
Типорозмір
AA
Форма
Пальчикові
Кількість
40

Набір батарейок Xiaomi MiJia Alkaline Battery AA 40 шт. (BHR6739CN)

Набір батарейок Xiaomi MiJia Alkaline Battery AA 40 шт. (BHR6739CN)
Кількість
Ціна:
575 грн.
Ітого:
Про покупця