• -120 грн.
Знищувач комах (фумігатор) Xiaomi QiaoQingTing Smart PRO (DYT-16S) White ціна

Знищувач комах (фумігатор) Xiaomi QiaoQingTing Smart PRO (DYT-16S) White

Розпродано Код: 4595
- 120 грн
1 699 грн.
1579 грн.
Без податку
Кількість

Зверніть Вашу увагу! QiaoQingTing Smart PRO (DYT-16S) відноситься до екосистеми концерну Xiaomi - без логотипу "Xiaomi" на упаковці!

Хочете позбавитися комарів і мошок ефективним способом? Представляємо вам знищувач комах (фумігатор) Xiaomi QiaoQingTing Smart PRO (DYT-16S) - високоефективний пристрій для лову комах. Завдяки світлодіодним лампам, що випромінюють світло в діапазоні від 365 до 395 нм, воно приваблює комарів та мошок. Як тільки комаха наближається до пристрою, вона моментально опиняється у пастці. Сильний потік повітря засмоктує його всередину, а камера із сіткою запобігає зворотному вилітанню. Цей пристрій не виділяє токсичних запахів і хімічних речовин, на відміну від альтернативних методів. Завдяки безпечній технології, його можна використовувати в дитячій кімнаті або в приміщенні з людьми похилого віку.

Переваги пристрою:

Лінза ALGAN: Пристрій використовує сапфірову лінзу ALGAN (нітрид галію) для герметизації кульки лампи. Це покращує заломлення світла та підвищує ефективність пастки.

Сильний повітряний потік: Знищувач оснащений потужним вентилятором, що створює стабільний вихор, що імітує подих людини. Обертання лопатей досягає швидкості до 2400 обертів на хвилину. Як тільки комахи наближаються до пристрою, вони потрапляють у пастку завдяки потоку повітря. Захисна сітка запобігає їх викиду.

Просте сенсорне керування: Пристрій має два режими роботи: стандартний та режим за таймером. Вибір режиму та увімкнення здійснюється через просту сенсорну панель на верхній частині пристрою. Режим за таймером пропонує три варіанти тривалості роботи: 3 години, 8 годин та 12 годин. Ви можете увімкнути пристрій на всю ніч і насолоджуватися спокійним сном, не турбуючись про комах.

Атрактант для комарів: У комплекті з пристроєм постачається безпечний атрактант для комарів. Він створений на основі натуральних рослинних компонентів та не містить шкідливих хімічних речовин. Атрактант імітує людський запах, залучаючи комах. Його ефективність триває до 30 днів.

Видалене управління: У розумній версії пристрою ви можете керувати ним за допомогою мобільного додатку Mi Home. Підключення здійснюється через Wi-Fi, що дозволяє віддалено вмикати пристрій та вибирати режим роботи.

Придбайте знищувач комах (фумігатор) Xiaomi QiaoQingTing Smart PRO (DYT-16S) в інтернет-магазині Felex.ua та насолоджуйтесь свободою від комарів та мошок!

Характеристики

Комплект поставки
Фумігатор, Картриджі 3 шт., Кабель живлення Type-C, Щіточка
Тип
Фумігатори
Матеріал корпусу
Пластик
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
DYT-16S
Особливості
Управління фумігатор за допомогою програми MiHome
Бездротовий стандарт
Wi-Fi
Додатково
Яскравий екран з елементами керування, Відсік для комах, Таймер на 3/8/12 годин, Ультрафіолетова лампа
Потужність
4 W
Джерело живлення
Від USB
Габарити
120 х 120 х 208 мм
Застосування
Всередині приміщення
Роз'єми
Type-C
Вид комах
Комарі, Мошки, Мухи, Москіти, Жуки

Знищувач комах (фумігатор) Xiaomi QiaoQingTing Smart PRO (DYT-16S) White

Знищувач комах (фумігатор) Xiaomi QiaoQingTing Smart PRO (DYT-16S) White
Ціна:
1 579 грн.
Ітого:
Про покупця