Антимоскітна лампа-репелент Xiaomi Dragonfly (DYT-Y8EK) ціна

Антимоскітна лампа-репелент Xiaomi Dragonfly (DYT-Y8EK)

Розпродано Код: 4030
549 грн.
Без податку
Кількість

Антимоскітна лампа-репелент Xiaomi Dragonfly (DYT-Y8EK) - забезпечує ефективне усунення комарів на 85%. Портативний дизайн і простий спосіб використання дозволяє розташувати та застосовувати пристрій де завгодно. Прилад оснащений захистом користувача від електричного розряду та попадання комах всередину конструкції.

Ефективність знищення комарів 85 %
Інноваційний спосіб усунення комарів електричним розрядом позбавить користувача використання таблеток і спіралей для відлякування комах. Потужність електророзряду досягає 10 мА при напрузі 800, тому ступінь видалення комарів становить 85%.

Портативність, безпека та безшумність
Пристрій має портативний дизайн, працює в безшумному та безпечному режимі, що дозволяє використовувати прилад дітям, людям похилого віку і так далі. Відмінно впишеться в будь-який інтер'єр, лампу можна розташувати будь-де.

Потужні світлодіодні лампи
Вбудовані в корпус світлодіодні лампи поступово розподіляють світло з довжиною хвилі від 365 до 395 нм. За допомогою них гаджет приваблює небажаних комах, після чого вони уражаються електрикою. Нитка напруження виготовлена із чистого золота на 99,99%. Термін служби ламп сягає 10000 годин.

Захист користувача від електричного розряду
Корпус приладу виконаний таким чином, що відстань між сітками досягає менше ніж 7 мм. Така конструкція захистить користувача від випадкового зіткнення з лампою та отримання електричного розряду.

Водонепроникність, міцний корпус і не лише
Корпус виготовлений з вогнестійкого і міцного АБС-пластику і має повну водонепроникність. Його завжди можна легко помити. Прихований гачок забезпечує зручне зберігання. На всі 360° по корпусу встановлені грати, які виключають попадання комах всередину лампи.

Характеристики

Тип
Пастки
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
DYT-Y8EK
Інтерфейси
Type-C
Потужність
3 Вт
Джерело живлення
Від мережі
Радіус дії
40 м2

Антимоскітна лампа-репелент Xiaomi Dragonfly (DYT-Y8EK)

Антимоскітна лампа-репелент Xiaomi Dragonfly (DYT-Y8EK)
Ціна:
549 грн.
Ітого:
Про покупця