Умный отпугиватель комаров (фумигатор) Xiaomi MiJia Smart Mosquito Repellent (WX08ZM)

Розумний відлякувач комарів (фумігатор) Xiaomi MiJia Smart Mosquito Repellent (WX08ZM)

Розпродано Код: 2197
449 грн.
Без податку
Кількість

Підключіть програму Mi Home
До розумного фумігатора Mjiae можна підключитися зі смартфона по Bluetooth, а програма Mi Home дозволяє легко задати йому розклад роботи, подивитися ресурс пластинки, що залишився, або заряд батарейок і випробувати нові способи розумного управління.

Ефективні протимоскітні компоненти
Хімічні компоненти платівки містять у собі піретроїди, які при випаровуванні ефективно відлякують комарів. Всього одного розумного фумігатора Mijia вистачить для приміщення об'ємом до 28 м. Для кращого ефекту рекомендується закрити вікна.

Випаровування за допомогою вентилятора
На відміну від фумігаторів з нагрівальною пластиною, Mijia Mosquito Repellent Smart Edition для кращого випаровування використовується вбудований вентилятор. Під час роботи він не утворює диму або запаху, забезпечуючи рівномірне випаровування діючих речовин.

Непомітна та безшумна робота
Під час роботи рівень шуму вбудованого у фумігатор вентилятора становить лише 24 дБ(А). Для звичайної людини вона майже нечутна, і тим більше вона не зможе перешкодити вашому відпочинку.

Живлення від батарей
Розумному фумігатору Mijia не потрібне підключення до розетки для роботи, він живиться від звичайних батарей АА. Таке рішення забезпечує незрівнянну мобільність, дозволяючи розмістити його в центрі кімнати, біля ліжка, на столі або в будь-якому зручному місці.

Тривалий ефект
Звичайні платівки для фумігатора доводиться часто міняти, та й самі вони можуть закінчитися в невідповідний момент, цим неодмінно скористаються комарі. Усього однієї платівки розумного фумігатора Mijia вистачить на 720 годин роботи, тобто приблизно на 3 місяці при використанні по 8 годин на добу, а це ціле літо без комарів.

Зручний циклічний таймер
Розумному фумігатору Mijia можна налаштувати циклічний режим роботи по таймеру, щоб він вмикався та вимикався у заданий час. Наприклад, можна налаштувати включення перед сном і роботу протягом 10 годин, а вранці не хвилюватися, чи вимкнений фумігатор.

Лауреат дизайнерської нагороди iF
Ще минуле покоління фумігатора Mijia отримало дизайнерську нагороду iF, а його розумна версія продовжила найкращі традиції мінімалістичного дизайну, дозволивши створити не лише ефективний відлякувач комарів, а й укласти його в стильний корпус.

Характеристики

Тип
Фумігатори
Розміри
98.3 x 98.3 x 58.4 мм
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Країна-виробник товару
Китай
Артикул
WX08ZM
Особливості
Управління фумігатор за допомогою програми MiHome
Вага
133 г
Матеріал
Високоякісний ABS-пластик
Додатково
Діюча речовина: Тетрафлутрин
Джерело живлення
Від батарейок
Застосування
Всередині приміщення
Використання
Для захисту території
Вид засобу
Фумігатор
Тип комах
Комарі
Тривалість використання
До 90 ночей

Розумний відлякувач комарів (фумігатор) Xiaomi MiJia Smart Mosquito Repellent (WX08ZM)

Розумний відлякувач комарів (фумігатор) Xiaomi MiJia Smart Mosquito Repellent (WX08ZM)
Ціна:
449 грн.
Ітого:
Про покупця