Електрична пилка для нігтів Xiaomi ShowSee B2 White

Розпродано Код: 3279
779 грн.
Без податку
Кількість

ShowSee B2 – це не тільки простий інструмент для полірування нігтів. Він поєднує основні етапи догляду за нігтями, такі як обрізка, шліфування, полірування.

Компактний дизайн, легко миється
Електрична точила для нігтів дуже компактна. Зокрема, з розмірами 28 x 10 x 164 мм і вагою всього 71 г, користувачі можуть зручно зберігати пристрій і брати його з собою в дорогу. Пристрій обладнано кришкою для захисту електричної точилки від накопичення пилу.

Сучасний двигун
Оптимальний мікродвигун з великим моментом, що крутить, обладнаний для забезпечення високої швидкості, збільшення терміну служби, зниження вібрації. Навіть у разі нерівної форми нігтя користувачі зможуть гладко полірувати нігті, не пошкоджуючи їх.

2 режими роботи
Устаткування для полірування нігтів ShowSee оснащено двома робочими режимами, щоб задовольнити всі потреби від шліфування, обрізування та полірування нігтів. Перший – це режим легкого полірування з ретельними вимогами та високою точністю. Другий – швидкий та потужний режим, який підходить для обрізання нігтів.

Автоматичне відключення
Крім того, пристрій автоматично вимикається після 15 хвилин використання для економії заряду батареї. Заряджається пилка через інтерфейс типу C лише за 2 години. Цілком зарядженого акумулятора достатньо для 45 хвилин роботи ShowSee B2-W.

3 поверхні
Шліфувальна головка виготовлена із екологічно чистого EVA матеріалу. Шліфувальна головка оснащена 3 різними поверхнями: крупнозернистою, дрібнозернистою та гладкою поліруючою поверхнею.

Характеристики

Тип
Пилки для нігтів
Розміри
28 х 10 х 164 мм
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
B2
Вага
71 г
Ємність акумулятору
700 мА*год
Джерело живлення
Акумулятор
Напруга
3.7 У
Використання
Домашнє / Професійне

Електрична пилка для нігтів Xiaomi ShowSee B2 White

Електрична пилка для нігтів Xiaomi ShowSee B2 White
Ціна:
779 грн.
Ітого:
Про покупця