• -86 грн.

Манікюрний набір Xiaomi HuoHou (HU0061) 5 предметів

Розпродано Код: 3393
- 86 грн
585 грн.
499 грн.
Без податку
Кількість

Манікюрний набір Xiaomi HuoHou (HU0061) включає в себе все необхідне для догляду за нігтями і для видалення небажаних волосків. У комплект входять щипчики, манікюрні ножиці, пінцет для брів, лопаточка та пилка. Всі інструменти компактно прибрані в зручний чохол, який можна брати з собою в подорож або просто носити в сумочці.

Якісні матеріали
Всі інструменти виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі, яка має високу твердість, зносостійкість і стійкість до корозії. Вона не змінить колір після тривалого використання, на ній не залишаються відбитки пальця і її можна дезінфікувати за допомогою спеціальних засобів та пристроїв.

Майстернє виконання
У ході виробництва кожен інструмент із набору проходить 8 етапів полірування. Завдяки цьому сталь набуває гладкої поверхні і дзеркального блиску.

Чохол
Всі інструменти акуратно розташовані у мініатюрному чохлі. Він виготовлений з натуральної шкіри, забарвленої у благородний коричневий колір. Матеріал вміло поєднує в собі м'якість і водночас щільність для захисту інструментів від подряпин та відколів.

Характеристики

Тип
Манікюрні набори
Гарантія
14 днів
Артикул
HU0061
Кількість
5

Манікюрний набір Xiaomi HuoHou (HU0061) 5 предметів

Манікюрний набір Xiaomi HuoHou (HU0061) 5 предметів
Ціна:
499 грн.
Ітого:
Про покупця