• -100 грн.
Cкакалка з дисплеєм Xiaomi Yunmai Intelligent Training Jump Rope (YMSR-P701) ціна

Cкакалка з дисплеєм Xiaomi Yunmai Intelligent Training Jump Rope (YMSR-P701)

Розпродано Код: 3198
- 100 грн
999 грн.
899 грн.
Без податку
Кількість

*Увага. На даний момент підключити скакалку до програми на смартфоні, немає можливості!

Відчуйте власну легкість у стрибку
Скакалка - це універсальний снаряд для заняття аеробікою, який не тільки позбавляє від зайвої ваги , він краще за простого бігу, але й допомагає розвивати координацію рухів і спритність, а також знімає напругу з шийних і поперекових хребців. Скакалка Yunmai допоможе навіть новачкові швидко і, що теж важливо, самостійно навчитися пархати як метелик.

Відчуває рух на 360°
Мозком скакалки Yunmai є чіп Bluetooth CC2541 та високоточні датчики, які стежать за рухом із різних кутів, а розумні алгоритми ведуть точний підрахунок.

Запатентований механізм регулювання
Довжина шнура скакалки Yunmai – 3 метри, за допомогою запатентованого механізму її можна вільно регулювати під різне зростання без підрізування – швидко, зручно та легко.

Вільне обертання
Високоякісні підшипники у механізмі скакалки чудово показують себе навіть на високій швидкості. Їхній робочий ресурс перевищує 10'000'000 обертань, при цьому всі вони здійснюються абсолютно безшумно і без найменших затримок або гальм. Підшипники надійно закріплені на корпусі рукояток, щоб стійко витримати будь-яке навантаження, супроводжуючи на шляху вперед і допомагаючи набути впевненості у своїх силах.

М'якість та довговічність
Особливий шнур скакалки Yunmai виконаний зі зносостійкої поліуретанової трубки та сталевого троса. Таке поєднання матеріалів одночасно забезпечує необхідну міцність та пружність, необхідну для найінтенсивніших занять. Легкість та невимушеність рухів спонукає до нових звершень та витримує суворе навантаження.

Комфорт та стійкість до поту
Ручки скакалки мають анатомічну форму та скромний дизайн. Їхня мала вага майже не відчувається в руках, залишаючи лише приємні відчуття від утримання. Особливе нековзне покриття міцно триматиметься в руці, незважаючи на піт від інтенсивних тренувань, щоб ви могли йти до мети, не зупиняючись через дрібниці.

Тривалий час роботи
У скакалці Yunmai використовується ефективний акумулятор і плата керування, тому всього 2 години зарядки забезпечать до 150 днів роботи. З ними можна надовго забути, що скакалку взагалі потрібно заряджати.

Характеристики

Тип
Скакалки
Розміри
16.1 х 2.5 х 2.5 см
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Артикул
YMSR-P701
Вага
0.14 кг

Cкакалка з дисплеєм Xiaomi Yunmai Intelligent Training Jump Rope (YMSR-P701)

Cкакалка з дисплеєм Xiaomi Yunmai Intelligent Training Jump Rope (YMSR-P701)
Ціна:
899 грн.
Ітого:
Про покупця