• -200 грн.
Лазерний далекомір Xiaomi Duka LS-5 ціна

Лазерний далекомір Xiaomi Duka LS-5

Розпродано Код: 3871
- 200 грн
899 грн.
699 грн.
Без податку
Кількість

Візьміть із собою, щоб не помилитися ні на міліметр
Далекомір DUKA також виділяється своєю дивовижною компактністю - при товщині корпусу в 13 мм він важить всього 38 м.р. Йому легко знайти місце в кишені або сумці, а в потрібний момент такий маленький інструмент всього за секунду і з точністю до міліметра виміряє потрібну відстань або підрахує функцію, повністю закриваючи всі потреби в точному вимірі.

Тільки найкращі компоненти
Дальномір DUKA зібраний з електронних компонентів від найкращих виробників, при цьому всі вони оптимізовані один під одного за допомогою високоточних алгоритмів, щоб видавати стабільні виміри. Точний сенсор та потужний процесор швидко відгукуються на натискання та точно вимірюють відстань всього за 0.2 секунди.

Повністю алюмінієвий корпус без жодної кнопки
Корпус далекоміра DUKA LS5 виконаний з високоякісного алюмінієвого сплаву у простих та рівних рисах. На ньому жодної виступаючої кнопки або зайвих елементів, а прихований сенсорний дисплей відмінно вписується в загальні риси та темну палітру.

Швидка зарядка через Type-C
Повного заряду вбудованого літій-полімерного акумулятора ємністю 280 мА далекоміру DUKA вистачить на 4000 точних вимірювань, а при необхідності його можна швидко підзарядити від ноутбука або зовнішнього акумулятора.

Гартоване скло 4H не боїться ударів долі
Дисплей лазерного далекоміра DUKA захищений загартованим склом 4H, яке чудово витримує будь-які удари, не дряпається і при цьому зберігає прозорість та чутливість.

Характеристики

Тип
Дальноміри
Розміри
96 х 13 х 26.5 мм
Колір
Чорний
Артикул
LS-5
Вага
38 г
Управління
Сенсорне
Ємність акумулятору
280 мА*год
Тип екрану
LCD

Лазерний далекомір Xiaomi Duka LS-5

Лазерний далекомір Xiaomi Duka LS-5
Ціна:
699 грн.
Ітого:
Про покупця