Безконтактний інфрачервоний пірометр Xiaomi AKKU (AK332) Black

Розпродано Код: 3496
799 грн.
Без податку
Кількість

Якісний алюмінієвий сплав і точне вимірювання
За вимірювання термометра Akku відповідає японський датчик температури, який прекрасно працює з будь-якими поверхнями, збираючи сигнали, щоб дати найбільш точну інформацію про температуру.

Якісна японська електроніка
Кожну секунду відбувається понад 200 вимірювань температури навколишнього середовища. Вбудований датчик відстані, температури в приміщенні і температури середовища використовуються для розумного калібрування даних і самого точного вимірювання.

Дозвіл D:S 12:1 для точного вимірювання
D:S розраховується як відношення діаметра плями на поверхні вимірювання на відстані до цієї поверхні. При збільшенні відстані від інструменту до поверхні область виміру теж збільшується.

Великий і чіткий дисплей з підсвічуванням
Всі дані вимірювань оперативно виводяться на рідкокристалічний дисплей, де їх видно навіть під прямим світлом. А якщо світла немає, завжди можна включити підсвічування.

Швидке включення
Затиснувши кнопку на 1 секунду, термометр включається, а якщо відпустити її, він продовжує зчитувати дані. Після 10 секунд пристрій автоматично вимикається для заощадження заряду.

Працює від звичайної "крони"
Від нової батареї термометр може працювати близько 200 годин, при цьому даючи нагадування, коли прийде пора замінити її на нову. Заміна не займає багато часу і не відволікає від важливої роботи.

Екологічний і безпечний матеріал
Корпус термометра Akku виконаний з відповідного самим суворим європейським стандартам пластику. Він не боїться ні ударів, ні подряпин, а виїмки на ручці служать для найбільш зручного утримання.

Повна відповідність європейським стандартам
Термометр Akku успішно пройшов випробування лазерного випромінювання та перевірки на електромагнітну сумісність, щоб підтвердити свою повну безпеку.

Вимірювання температури води і масла
При вимірюванні температури киплячих рідин дим або пара не повинні потрапляти на чутливу область.

Примітки:

  1. При використанні ніколи не направляйте лазерний промінь в свої очі, очі іншої людини або очі тварини. Відбитий від поверхні лазерний промінь небезпечний для зору.
  2. Пристрій вимірює температуру тільки на рівній поверхні. Внутрішня температура не може бути виміряна даним пристроєм.
  3. Не направляйте лазерний промінь в зону, в якій присутній вибухонебезпечний газ.
  4. Прилад не можна використовувати для вимірювання через прозорі поверхні типи скла, оскільки при цьому відбувається вимірювання температури поверхні скла.
  5. Не рекомендується вимірювати температуру полірованої або бликової металевої поверхні (нержавіюча сталь, алюміній тощо)
  6. Пар, пил, дим, і т. д., можуть вплинути на точність вимірювання із-за впливу на оптику пристрою.

Характеристики

Тип
Детектори
Гарантія
12 місяців
Артикул
AK332
Додатково
Потужність лазера - <= 1 mW, Температура роботи ℃-50 - 380° С, Підсвічування екрану, Одиниці вимірювання°C/°F
Джерело живлення
6F22 9V (крона, в комплекті)
Кількість променів
1

Безконтактний інфрачервоний пірометр Xiaomi AKKU (AK332) Black

Безконтактний інфрачервоний пірометр Xiaomi AKKU (AK332) Black
Ціна:
799 грн.
Ітого:
Про покупця