Акумуляторний дриль-шуруповерт Xiaomi Wiha zu Hause Electric Drill 20V ціна

Акумуляторний дриль-шуруповерт Xiaomi Wiha zu Hause Electric Drill 20V

Розпродано Код: 3385
3999 грн.
Без податку
Кількість

Два режиму. Дриль і шуруповерт

Акумуляторний дриль-шупуповерт Wiha zu hause може працювати в режимі як дрилі, так і шуруповерта, швидко перемикаючись для різних завдань, щоб просвердлити отвір або що-небудь зібрати.

Якісний електродвигун

Ключовим компонентом дрилі-шуруповерта Wiha є японський електродвигун від Mabuchi Motors з обмоткою з чистої міді. Він видає до 1500 оборотів в хвилину, створюючи не тільки високу швидкість, але і необхідний крутний момент для свердління і роботи з упертим кріпленням.

Металевий редуктор

Для передачі обертання від двигуна патрону використовується металевий редуктор, виготовлений з високою точністю, а також міцні підшипники. Разом вони гарантують стабільну передачу моменту, а ретельно вивірена співвісність підвищує точність робіт.

Швидкозатискний патрон. Міцніше тримає і не слабшає

Дриль-шуруповерт Wiha оснащена швидкозатискним металевим патроном Jacos, який міцно тримає біти і свердла, а також не розбовтується під час роботи завдяки неперевершеній точності виготовлення.

Знімний акумулятор. Тривалий час роботи в будь-яких умовах

Знімний літієвий акумулятор ємністю 1500 мА•год не тільки дає енергію для тривалої роботи, але і сам має кілька ступенів захисту, а спеціальний зарядний пристрій може повністю зарядити його за 80 хвилин.

Дві швидкості. Для різних робіт

На верхній частині дрилі-шуруповерта Wiha zu hause розташований перемикач швидкостей. Перша швидкість - низька, до 400 об/хв, підходить для роботи з різними метизами. Друга швидкість - висока, до 1500 об/хв, відмінно підходить для свердління отворів.

Регулювання крутного моменту. Під найрізноманітніші завдання

Максимальний крутний момент дрилі-шуруповерта Wiha zu hause - 40 Н•м, а регулювальна муфта має 15+1 ступенів налаштування, щоб при необхідності забезпечити певну жорсткість або, навпаки, м'якість при роботі з деревом, електронікою або особливими матеріалами.

Безступінчате регулювання швидкості

Дриль-шуруповерт Wiha zu hause має функцію безступінчастого регулювання швидкості в залежності від сили натискання на кнопку - чим сильніше натискання, тим швидше обертання, але при відпусканні кнопки патрон моментально припиняє обертання, надаючи самий повний контроль над роботою.

Зручний перемикач напрямку обертання

Перемикач напрямку обертання розташований у верхній частині ручки біля великого пальця. З його допомогою можна швидко змінювати напрямок обертання або увімкнути блокування від випадкового запуску.

14 приладів

В комплекті з дрилем-шуруповертом йдуть 8 біт з вуглецевої сталі, 6 сверл і один подовжувач довжиною 50 мм. Всі приналежності загартовані до високої твердості, щоб вірою і правдою служити в самих різних справах по будинку.

Характеристики

Тип
Дрилі-шуруповерти
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Час зарядки
80 хв
Особливості
Підсвічування, Реверс
Комплектація
Дриль-шуруповерт, Зарядна станція, Акумулятор, Набір біт та звірів
Вага
1.6 кг
Ємність акумулятору
1500 мА*год
Джерело живлення
Від акумулятора
Тип акумулятора
Li-ion
Швидкість обертання
1500 об/хв
Напруга
20 В

Акумуляторний дриль-шуруповерт Xiaomi Wiha zu Hause Electric Drill 20V

Акумуляторний дриль-шуруповерт Xiaomi Wiha zu Hause Electric Drill 20V
Ціна:
3 999 грн.
Ітого:
Про покупця