Електрична викрутка Xiaomi Wiha Zu Hause Electric Screwdriver + 8 насадок ціна

Електрична викрутка Xiaomi Wiha Zu Hause Electric Screwdriver + 8 насадок

Розпродано Код: 3487
1999 грн.
Без податку
Кількість

Викрутка - це один з основних інструментів для ремонту домашньої техніки, а тому може стати в нагоді абсолютно всім. Інженери компанії Xiaomi прийшли до рішення розробити пристрій, який не буде забирати сили під час ремонту та створили акумуляторну викрутку Xiaomi Wiha Zu Hause Electric Screwdriver. Інструмент оснащений батареєю об'ємом 1500 мАг. Цього може вистачити, щоб вкрутити близько 120 гвинтів у режимі автономної роботи. Заряджання здійснюється за допомогою звичайного Type-C порту, розташованого на рукоятці пристрою. Для захисту акумулятора від перевантажень була задіяна система ЄСР, що дозволяє помітно підвищити ресурс.

Два ефективні режими електронної роботи
Головною особливістю акумуляторної викрутки є електронний режим роботи. Представлена модель має відразу два режими налаштування моменту, що крутить, а саме: 0.4 Нм і 1 Нм. Режим 0.4 Нм може стати чудовим варіантом для збирання або розбирання побутової техніки, а режим 1 Нм більше підійде для роботи з меблями. Для управління викруткою використовують три кнопки на поверхні корпусу. Дві з них відповідають за рух в обидва боки, а третя – за регулювання. Обертання стрижня здійснюється за рахунок використання потужного двигуна з вбудованим триосьовим механізмом, що самоблокується. Число оборотів може досягати 180 за хвилину. Також пристрій оснащений двома яскравими ліхтарями, що спростить роботу у важкодоступних світла місцях.

8 якісних насадок на всі випадки життя
Xiaomi Wiha Zu Hause Electric Screwdriver має 8 змінних насадок на всі випадки життя. Всі біти виконані із міцної легованої сталі S2 з антикорозійним покриттям та показником твердості 60HR. Кріплення до ручки здійснюється за допомогою магнітного утримувача, що спрощує та прискорює процес. Розумна система підсвічування сповістить користувача про обраний момент, що крутить, за допомогою світлодіодного індикатора, а біти зручно позначені колірними смугами, по яких можна визначити рекомендований режим роботи.

Ергономічний дизайн для зручної експлуатації
Викрутка відрізняється добре продуманим дизайном. Зручна розбірна конструкція легко розбирається та збирається завдяки знімному 105 мм стрижню. Важливою особливістю є ергономічна форма ручки з покриттям, що не ковзає, з прогумованого матеріалу. Корпус виконаний з вогнетривкого пластику та стійкий до фізичних пошкоджень, а подвійне покриття УФ-фарбою гарантує надійний захист від корозії.

 

Характеристики

Тип
Електровикрутки
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Артикул
4149
Особливості
З підсвічуванням робочої зони
Комплектація
Ручка, 8 біт, Змінний подовжувач, USB-кабель Type-C, Бокс для зберігання
Вага
200 г
Ємність акумулятору
1500 мА*год
Додатково
З реверсом
Захист
Захист від перегрівання
Джерело живлення
Від акумулятора
Тип акумулятора
Літій-іонний акумулятор (Li‑ion)
Матеріал рукояті
Прогумований пластик
Напруга
3.6 У
Максимальний момент, що крутить, Н*м
1
Швидкість холостого ходу
200/хв
Обертаючий момент
0.4 Нм/1 Нм
Тип патрона
Шестигранник
Матеріал біт
Сталь S2
Режими роботи
Електричний та ручний

Електрична викрутка Xiaomi Wiha Zu Hause Electric Screwdriver + 8 насадок

Електрична викрутка Xiaomi Wiha Zu Hause Electric Screwdriver + 8 насадок
Ціна:
1 999 грн.
Ітого:
Про покупця