Відпарювач Xiaomi Deerma DEM-HS006 ціна

Відпарювач Xiaomi Deerma DEM-HS006

Розпродано Код: 2424
1399 грн.
Без податку
Кількість

Ручний відпарювач Xiaomi Deerma DEM-HS006 - зручний та компактний прилад, який дозволить завжди виглядати на відмінно. Завдяки своїм розмірам і доладній конструкції, відпарювач зручно брати з собою в поїздки та відрядження. А за функціями невеликий пристрій можна порівняти з потужною праскою. За оригінальний дизайн пристрій отримав премію K-Design 2019.

Модель HS006 має в комплекті спеціальну коробку, в яку відмінно поміщається відпарювач, щітка та мірна склянка. Прилад зручно зберігати вдома, не боячись втратити аксесуари, та брати із собою у поїздки та подорожі.

Ідеальне розгладження
Складки ідеально розгладжуються під впливом пари високої температури. У відпарювачі встановлена система з циркуляційним нагнітанням, яка миттєво нагріває воду до 160 ° і видає пару під високим тиском. Гаряча пара проникає крізь тканину та пом'якшує її, розгладжуючи глибокі складки. Одночасно нагрівається пластина із алюмінієвого сплаву, яка може працювати за принципом праски. Їх загальний вплив дозволяє позбутися навіть найглибших заломів.

Запатентована конструкція водонакопичувача
Резервуар для води підключений безпосередньо до системи утворення пари і дозволяє подавати безперервний потік під будь-яким кутом. Вбудований контролер температури та плавкий запобіжник забезпечують подвійний захист відпарювача та користувача. Контролер постійно стежить за температурою всередині пристрою та відразу виявляє ризик перегріву. При перегріві запобіжник автоматично вимикає живлення.

Дезінфекція
Пара не тільки розгладжує одяг, вона вбиває бактерії та запобігає неприємному запаху. Після нагрівання пара проходить через стільниковий паропровід довжиною 174 мм, де його частки безперервно розсіюються до дрібнішого розміру і глибоко проникають у волокна тканини. Удосконалена конструкція не залишає потік вологи на одязі.

Прилад зручно тримати у руках. Ергономічна ручка розташована під кутом 110°, тому руки не втомлюються при тривалому використанні приладу.

Технічні характеристики

Характеристики

Тип
Відпарювачі
Розміри
190 х 91 х 240 мм
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
DEM-HS006
Ємність резервуару для води
100 мл
Вага
1 кг
Матеріал
ABS-пластик, Полікарбонат (PP)
Джерело живлення
Від мережі
Вихідна потужність
800 Вт

Відпарювач Xiaomi Deerma DEM-HS006

Відпарювач Xiaomi Deerma DEM-HS006
Ціна:
1 399 грн.
Ітого:
Про покупця