Опариватель Xiaomi Lofans GT-305BK

Відпарювач Xiaomi Lofans GT-305BK

Розпродано Код: 3583
1499 грн.
Без податку
Кількість

Портативний відпарювач
Відпарювач Lofans GT-305BK зроблений у вигляді ручної парової моделі, яка зручно поміщається у долоню та дозволить комфортно обробити будь-які типи одягу та текстильних виробів. Корпус приладу відносно невеликий як для свого класу виробів. Дизайн має обтічні форми, що дозволить зручно укласти пристрій, якщо ви хочете взяти його із собою. Техніка працює за допомогою електрики, тому оснащена мережевим кабелем.

Потрійний вплив
Парова дія добре тим, що вона являє собою багатофункціональний варіант обробки, що включає не просто вирівнювання полотна: крім розгладжування заломів, відпарювачь здатний позбавити одяг від неприємного запаху, а також дезінфікувати його. Останній варіант суттєво спрощує обробку речей діток, які потребують постійного контролю за санітарними умовами.

Швидке нагрівання води
Представлена модифікація пристрою, що відпарює, використовує технологію швидкого нагріву води, за рахунок чого ви практично відразу ж зможете приступити до обробки одягу. При цьому струмінь пари, що продукується, досить сильний, щоб впоратися навіть з найскладнішими заломами – його продуктивність дорівнює 22 г/хв.

Прозорий резервуар
Безпосередньо на самому корпусі розташовується резервуар, який містить 60 мл води. Він має прозорі стінки, за рахунок чого ви зможете візуально контролювати, як швидко вода випаровується з ємності. Це дозволить вчасно заповнювати нестачу рідини.

Вертикальна обробка
Перевагою портативних відпарювачів стала можливість обробляти річ у вертикальному положенні на вішалці. Вам достатньо розташувати її таким чином, щоб акуратно розвісити, не сприяючи деформації силуету, а решту відпарювачь зробить за вас, необхідно лише пройтися по всіх складочках паровим струменем.

Характеристики

Тип
Відпарювачі
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Додатково
Живлення: 220 В ~ 50 Гц
Потужність
1200 Вт
Джерело живлення
Від мережі
Габарити
252 x 107 x 241 мм
Об'єм резервуару для води
0.6 л

Відпарювач Xiaomi Lofans GT-305BK

Відпарювач Xiaomi Lofans GT-305BK
Ціна:
1 499 грн.
Ітого:
Про покупця