Багатофункціональний пароочисник Xiaomi Deerma DEM-ZQ600 White ціна

Багатофункціональний пароочисник Xiaomi Deerma DEM-ZQ600 White

Розпродано Код: 2692
899 грн.
Без податку
Кількість

Пароочисник вирішує проблему забруднень швидко і якісно
Шари бруду і в'ївшегося жиру досить складно видалити за допомогою простих засобів. У комплектацію пароочисника входять різноманітні насадки, що дозволяють без проблем видаляти з поверхонь різні плями і забруднення.

Глибоке очищення
Подається під високим тиском гаряча пара проникає глибоко в структуру матеріалу і знищує запахи і застарілий бруд, одночасно дезінфікуючи поверхню.

Подовжувальна трубка і шланг
Насадки легко надіваються на трубку і шланг, що дає можливість вільно пересуватися з приладом по приміщенню і проводити прибирання в будь-якому важкодоступному місці.

Насадка-швабра для підлоги
Спеціальна конструкція швабри з рухомою головкою дозволяє очищати від забруднень важкодоступні ділянки. Струмені гарячого пара проникають глибоко в структуру матеріалу, одночасно очищаючи поверхню і знезаражуючи її без використання будьяких хімічних добавок. Завдяки пароочищувачю Deerma Steam Cleaner DEM-ZQ600 ваша дитина зможе вільно повзати по чистій підлозі.

Підходить для чищення поверхонь на кухні
Кухня – це місце скупчення жиру і кіптяви. За допомогою струменя гарячої пари, що подається на поверхню губки з фіброю, пароочисник миттєво видаляє застарілий жир. Чиста кухня і око порадує і надихне Вас на створення красивої і смачної їжі.

Щітка для очищення
Брудні шви кахельної плитки і немита раковина – джерела вічного головного болю? Доручіть прибирання пароочищувачю, і тоді будь-яке приміщення засяє чистотою і блиском.

Насадка для миття скла
Бруд на вікні заважає насолоджуватися довколишніми краєвидами. Надягніть на шланг насадку і почніть мити скло, рухаючись вертикально зверху вниз. Дана насадка ідеально підходить для миття будь-яких інших гладких поверхонь. Попрощайтеся з брудом разом з мультифункційним пароочищувачем Deerma Steam Cleaner DEM-ZQ600.

Насадка-праска
Обробка парою не тільки розгладжує одяг, але і дезинфікує його. Цим компактним приладом можна швидко і якісно продезінфікувати всі речі (постільна білизна, диван, штори, м'яку іграшку і т. д.).

Всемогутній помічник
Пароочисник має дуже компактні розміри, завдяки чому його легко тримати в руках. Він здатний вирішувати широкий спектр завдань у прибиранні приміщень.  Допоможе підтримувати будинок в чистоті без особливих зусиль.

Простий у використанні. Нагрівання води до 150 градусів всього за 20 секунд
Нагрівальний елемент, вбудований в паровий котел, здатний всього за 20 секунд виробити потужну і безперервну пару, розігріту до 150 градусів. Паровий котел виконаний із спеціального алюмінієвого сплаву.

Очищення водою. Без використання небезпечних хімічних речовин
Гігієнічний і екологічно безпечний мультифункціональний пароочисник Deerma Steam Cleaner DEM-ZQ600 очищає всі поверхні без застосування будь-яких миючих засобів. Висока температура вбиває всі шкідливі мікроорганізми, роблячи дитячу кімнату і дитячі іграшки ідеально чистими і безпечними для дитини.

Характеристики

Розміри
389 х 85 х 180 мм
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Споживана потужність
1600 Вт
Ємність резервуару для води
230 мл
Вага
2.3 кг
Матеріал
ABS-пластик / PC (полікарбонат)
Напруга
220 В
Частота
50 Гц
Час нагріву
20 с
Час роботи
10 хвилин
Довжина кабеля
4 м
Насадки
Тканинна насадка, Щітка для меблів, Кругла щітка, Насадка для миття вікон

Багатофункціональний пароочисник Xiaomi Deerma DEM-ZQ600 White

Багатофункціональний пароочисник Xiaomi Deerma DEM-ZQ600 White
Ціна:
899 грн.
Ітого:
Про покупця