IP-камера Xiaomi IMILAB C1 Home Security Camera 1080p ціна

IP-камера Xiaomi IMILAB C1 Home Security Camera 1080p

Розпродано Код: 3646
899 грн.
Без податку
Кількість

IP-камера IMILAB C1 Home Security Camera 1080P
Завдяки сучасній камері IMILAB Home Security Camera 1080P ви зможете завжди перевірити обстановку в офісі чи магазині, вдома чи на роботі, на підприємстві чи в будь-якому іншому місці. Для цього досить просто мати під рукою підключений до Інтернету смартфон. Разом з тим роздільна здатність 1080Р та спеціальні функції коригування спотворень дозволять записувати високоякісну картинку з природними кольорами.

Практичний дизайн
Пристрій відрізняється приємним дизайном, який добре впишеться в інтер'єр будь-якої кімнати. Завдяки неймовірно компактним розмірам камера не створює дискомфорту, а кругле дно дозволяє легко розмістити її прямо на стіні за допомогою двосторонньої клейкої стрічки. При цьому поворотний корпус дозволяє обрати потрібну точку огляду.

Сумісність з будь-якими пристроями
IMILAB Home Security Camera 1080P відмінно взаємодіє зі смартфонами та планшетами на базі Android та iOS. Одночасно до мережі можуть бути підключені чотири пристрої, що дозволить перевіряти безпеку потрібних місць, навіть перебуваючи далеко від них.

На варті у будь-який час доби
Камера обладнана 6 ІЧ-лампами із довжиною хвилі до 850 нм. Це забезпечить дальність нічного відеоспостереження близько 10 метрів. Неможливо обійти стороною і систему інтелектуального розпізнавання людської фігури, завдяки якій камера здатна автоматично кваліфікувати ситуацію як надзвичайну.

Завжди на зв'язку
Розробники обладнали камеру вбудованим мікрофоном і динаміком, тому ви будь-якої миті можете поспілкуватися зі своєю родиною, колегами, друзями і навіть домашнім улюбленцем. Для цього досить просто відкрити програму MiHome і натиснути кнопку діалогу. Ідеальний варіант, щоб завжди бути на зв'язку.

Високі експлуатаційні якості
За допомогою мобільного додатка камеру можна легко синхронізувати з іншим домашнім обладнанням, що дозволить створити індивідуальний алгоритм користувача. Для зберігання даних IMILAB Home Security Camera 1080P використовує microCD та безкоштовне хмарне сховище.

Характеристики

Формат відео
H.264
Додаток
MiHome
Тип
IP-камери
Гарантія
12 місяців
Вид
Бездротові
Артикул
C1
Особливості
Можливість нічної зйомки, Запис звуку
Вага
64,8 г
Інтерфейси
Micro SD, MicroUSB, Wi-Fi
Розмір матриці
1/2.8"
Інфрачервоне підсвічування
До 7 м
Габарити
102 х 66 х 62 мм
Максимальна роздільна здатність відео
1920×1080
Максимальний обсяг підтримуваної картки пам'яті
64 ГБ
Об'єктив, фокусна відстань
2.95 мм
Об'єктив, кут огляду
110 °

IP-камера Xiaomi IMILAB C1 Home Security Camera 1080p

IP-камера Xiaomi IMILAB C1 Home Security Camera 1080p
Ціна:
899 грн.
Ітого:
Про покупця