Інфрачервоний детектор прихованих камер  Smoovie White

Інфрачервоний детектор прихованих камер Xiaomi Smoovie White

Розпродано Код: 3943
499 грн.
Без податку
Кількість

У цифрову епоху конфіденційність є однією з найвагоміших складових нашого життя. Сканування приміщення на предмет прихованих камер – зовсім не притягнута за вуха необхідність, тому Xiaomi випустила багатофункціональний інфрачервоний детектор прихованих камер Smoovie.

Захистіть від незаконного відеоспостереження
Увімкніть Xiaomi Smoovie Multifunction Infrared Detector та натисніть на функціональну кнопку, щоб активувати миготіння червоних діодів та почати інфрачервоне сканування. Подивіться в оглядовий отвір через лінзу з особливим фільтром, і якщо Ви побачите відображення червоних точок, знову натисніть кнопку для налаштування частоти мерехтіння і переконатися в наявності прихованого спостереження. Ефективна відстань сканування 5 метрів.

Брілок-захист від крадіжки
Багатофункціональний інфрачервоний детектор Smoovie поставляється із вбудованим 3D-чіпом датчика вібрації. Датчик дуже чутливий, тому його також можна використовувати як пристрій захисту від крадіжки/втрати. У цьому випадку вам просто потрібно прикріпити його до цінного майна, і він завібрує та подасть сигнал тривоги, щоб ефективно запобігти втраті предметів.

Висока автономність
Інфрачервоний детектор оснащений літієвою батареєю ємністю 230 мАг та підтримує зарядку через USB, що усуває необхідність частої заміни батареї. Батарея також довговічна, оскільки її можна використовувати безперервно протягом 24 годин без заряджання в режимі детектора камери. Якщо пристрій переведено в режим тривоги, його можна використовувати безперервно протягом 72 годин.

Абсолютна мобільність
Детектор камери виконаний у компактному та легкому стилі. Він важить всього 34 г і оснащений шнурком, який можна використовувати, щоб повісити пристрій будь-де.

Універсальність роботи
Детектор застосовується у багатьох випадках. Наприклад, сканування номерів готелю та іншого житла, що орендується, на наявність незаконного відеоспостереження. Захист особистих речей від крадіжки у громадських місцях. Для самозахисту можна повісити прилад на вхідні двері, вікна. Сигналізація убезпечить Вас та Ваше майно.

Характеристики

Гарантія
12 місяців
Матеріал
Пластик
Ємність акумулятору
230 мА*год
Габарити
80 х 43 х 17 мм

Інфрачервоний детектор прихованих камер Xiaomi Smoovie White

Інфрачервоний детектор прихованих камер Xiaomi Smoovie White
Ціна:
499 грн.
Ітого:
Про покупця