IP-камера Xiaomi Mi Home Security Camera 1080P Magnetic Mount (MJSXJ02HL / QDJ4065GL)

Розпродано Код: 3814
999 грн.
Без податку
Кількість

Ефективне відеоспостереження
Mi Home Security Camera 1080p — це сучасна IP-камера, яка забезпечить надійний контроль за потрібним місцем. Пристрій знімає у форматі Full HD із частотою до 20 кадрів, що гарантує бездоганну картинку з гарною деталізацією навіть під час збільшення кадру. Камера обладнана слотом для карти пам'яті об'ємом 32 Гб, а також підтримує режим циклічного запису, під час якого застарілі файли замінюються на нові.

Широкий кут огляду
Камера має кут огляду 170 градусів, завдяки чому ви зможете спостерігати за всіма об'єктами відразу. Будинок, паркування, сад, гараж — тепер ніщо не вислизне від вашого погляду. Водночас камера обладнана інфрачервоними діодами, які випромінюють невидиме світло завдовжки 940 нм. Це дозволяє вести спостереження навіть у нічний час.

Розумні алгоритми
Розробники обладнали Mi Home Security Camera 1080p розумними алгоритмами штучного інтелекту, які легко виявляють фігури людей, а також відстежують пересування. При цьому камера відфільтровує зміну світла, рух комах та інші хибні фактори, що забезпечує високу точність спрацьовування.

Зручне кріплення
Камера має ергономічну кулясту форму з магнітною основою. Це дозволяє легко закріпити модель на металеву шафу, корпус холодильника або на будь-якій іншій поверхні. До того ж, кут нахилу пристрою можна регулювати легким рухом руки.

Характеристики

Тип
IP-камери
Вид
Бездротові
Артикул
QDJ4065GL

IP-камера Xiaomi Mi Home Security Camera 1080P Magnetic Mount (MJSXJ02HL / QDJ4065GL)

IP-камера Xiaomi Mi Home Security Camera 1080P Magnetic Mount (MJSXJ02HL / QDJ4065GL)
Ціна:
999 грн.
Ітого:
Про покупця