IP-камера Xiaomi Mijia Smart Home Camera 360° 1080P (MJSXJ05CM / QDJ4058GL)

Розпродано Код: 3815
1299 грн.
Без податку
Кількість

ІP-камера Xiaomi MiJia Home Camera 360 виконана з білого матового ABS-пластика в мінімалістичному дизайні. Верхня частина камери обертається на 360°, а її центральна апаратна частина обертається по вертикалі. Внизу видніється логотип MiJia, ззаду знизу кнопка Reset та вхід MicroUSB.
- Стильний дизайн
- Просте використання та налаштування
- Підтримка різних мобільних девайсів

«Гнучка» IP-камера Xiaomi MiJia Home Camera 360
Обертання по горизонталі та вертикалі забезпечує максимальний огляд камери, обертається навколо своєї осі на 360°. Кут вертикального нахилу камери становить 115, область поля зору камери становить 100.4.

Нестандартне кріплення
На нижньому майданчику камери розташовані пази, що дозволяють кріпити камеру на стелю або стіну. Задавши на смартфоні певні налаштування, наприклад поворот камери, ви побачите, що на стелі камера також чудово працює, як і на столі.

Технологія захисту будинку
Встановіть низьку або високу чутливість камери, встановіть час роботи та напрямок. У разі фіксованого руху камера запише 10 сек. відео та надішле повідомлення на ваш смартфон.

Контроль того, що відбувається через смартфон
У смартфонів, що працюють на ОС Android, є можливість згорнути вікно відео до компактних розмірів та продовжити роботу на мобільному пристрої. Щоб ви не робили на смартфоні, віконце з активною зйомкою відео буде перед вами. Видалений моніторинг можливий лише за наявності сигналу Wi-Fi.

Віддалений контроль зйомки
Камера обладнана технологією PTZ - Pan-Tilt-Zoom (панорама, нахил, збільшення), яка дозволяє виконувати панорамування та зумування зображення, його нахилу вгору або вниз, а також збільшення або зменшення масштабу. Завдяки фірмовому додатку таке керування камерою може здійснюватися прямо зі смартфона, підлаштовуючи картинку під ваші потреби.

Характеристики

Тип
IP-камери
Вид
Бездротові
Артикул
MJSXJ05CM/QDJ4058GL

IP-камера Xiaomi Mijia Smart Home Camera 360° 1080P (MJSXJ05CM / QDJ4058GL)

IP-камера Xiaomi Mijia Smart Home Camera 360° 1080P (MJSXJ05CM / QDJ4058GL)
Ціна:
1 299 грн.
Ітого:
Про покупця