Умный видеоглазок Xiaomi Smart Loock CatY (LSC-Y01)

Розумний відеоглазок Xiaomi Smart Loock CatY (LSC-Y01)

Розпродано Код: 2635
2999 грн.
Без податку
Кількість

Розумний відеодомофон (комплект) Loock Smart CatY LSC-Y01 - контроль вхідних дверей 24 години на добу

  • Розпізнавання особи  
  • Розумна сигналізація
  • Віддалений перегляд записів             
  • Висока автономність

Режим онлайн 24х7

Домофон CatY набагато безпечніший за звичайне дверне вічко, тому що він зводить нанівець небезпеку злому дверей через отвір для нього. Вбудований електронний дзвінок робить систему ще практичнішою та красивішою.

Розпізнавання осіб штучним інтелектом

Розпізнавання особливих прикмет та ідентифікація особистості

Домофон CatY оснащений алгоритмами розпізнавання осіб, які визначають вік, стать, одяг та інші особливі прикмети відвідувача. Якщо на гостя вже був підготовлений ідентифікатор, домофон одразу надасть усю інформацію, наче паспортний контроль.

Система нічного бачення високої роздільної здатності

Широкий кут огляду

Імпортна ІЧ-лампа для нічного бачення має високу яскравість і надійність. Камера може самостійно перемикатися між денним та нічним режимами, щоб те, що відбувається на порозі, було чітко видно навіть глибокої ночі.

Спостереження за вхідними дверима в режимі реального часу

Розумний прихований відеозапис незвичайних обставин

Імпортний датчик виявлення людини автоматично запускає відеозапис і передає його до хмарного сховища, якщо в радіусі трьох метрів від дверей з'являються люди. Водночас система передає сигнал тривоги на смартфон, щоб Ви могли відразу ж перевірити обстановку біля дверей та переглянути історію записів.

Центр зв'язку з відвідувачами в реальному часі

Якщо відвідувач скористається вбудованою функцією дверного дзвінка, програма відразу отримає сигнал і організує віддалене відеоспілкування з гостем, навіть якщо власник не вдома.

Інтелектуальний захист від злому

Якщо датчик захисту від злодіїв фіксує спробу злому домофону, він запускає локальну сигналізацію, щоб налякати негідника, а також посилає Вам оповіщення на смартфон, щоб Ви могли терміново вжити заходів.

Керування через програму

Сполучення з пристроями системи «розумний будинок»

За допомогою мобільного додатка домофон може підключатися до інших пристроїв системи «розумний будинок». Наприклад, якщо домофон зафіксує, що перед вхідними дверима зупинилася людина, він може запустити камеру спостереження всередині приміщення для більшого захисту.

Зашифровані хмарні дані

Забезпечення безпеки банківського рівня

CatY використовує незалежну область зберігання інформації із шифруванням, щоб забезпечити безпеку передачі даних. Водночас усі відеозаписи можна зберігати на хмарному сервері, який має систему безпеки банківського рівня, захищену від будь-яких спроб злому.

Надання права контролю всім членам сім'ї

Після прив'язки CatY до адміністратора, він може поділитися повноваженнями з іншими, щоб усі члени сім'ї отримали можливість перевіряти обстановку біля вхідних дверей, переглядати історію відеозаписів та отримувати оповіщення. У тому випадку, якщо адміністратор з якихось причин не побачить сигналу, його сім'я зможе вжити необхідних заходів.

Автоматичне увімкнення екрана

Якщо гість скористається вбудованим дверним дзвінком, екран, розташований усередині приміщення, увімкнеться автоматично, показуючи, що відбувається за дверима. Потрібно лише підійти та поглянути.

Оновлене магнітне кріплення

Екран кріпиться до кронштейна за допомогою спеціальних магнітних контактів, які забезпечують легке та надійне встановлення.

Висока автономність та зручна зарядка

Низьке енергоспоживання домофоном дозволяє йому підтримувати високу автономність: однієї підзарядки вистачає на два місяці роботи. Якщо рівень заряду опуститься нижче 10%, Ви отримаєте відповідне повідомлення на смартфоні. Завдяки магнітному кріпленню екран легко зняти та поставити на зарядку. Користуватися домофоном так само легко, як смартфоном.

Великий екран подвійної чіткості

Великий РК-екран 7 дюймів із загартованого скла та з роздільною здатністю 1024x600 дозволяє зрозуміти те, що відбувається за дверима з першого погляду. Такі параметри роблять його зручним навіть для людей похилого віку.

Проста установка за три хвилини

Домофон CatY підходить для більшості зламостійких дверей, представлених на ринку.

Характеристики

Тип
Дверні дзвінки
Розміри
7"
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Артикул
LSC-Y01
Комплектація
Домофон, Відеопанель, Кроншейн
Бездротовий стандарт
Wi-Fi
Сенсор
Так
Регулювання
Контрастність, Рівень гучності, Яскравість
Підтримуваний дозвіл
1024 x 600

Розумний відеоглазок Xiaomi Smart Loock CatY (LSC-Y01)

Розумний відеоглазок Xiaomi Smart Loock CatY (LSC-Y01)
Ціна:
2 999 грн.
Ітого:
Про покупця