Умный дверной звонок Xiaomi Zero Smart Video Doorbell C3 (FJ05MLTZ)

Розумний дверний дзвінок Xiaomi Zero Smart Video Doorbell C3 (FJ05MLTZ)

Розпродано Код: 3690
1399 грн.
Без податку
Кількість

Xiaomi Zero Intelligent Video Doorbell C3 – це розумний дверний дзвінок, який значно спрощує життя та створює більш безпечні умови для вас та вашого майна. Пристрій оснащений вбудованою камерою, що фіксує всі події, що відбуваються. Якщо хтось затримується перед вхідними дверима, розумний PIR-датчик одразу визначить сторонню присутність та активує запис. Після цього коротке відео буде надіслано на ваш смартфон.

Три рівні контролю дальності
Підключивши розумний дзвінок до фірмового мобільного додатку, можна побачити всю необхідну інформацію про пристрій, та налаштувати дальність спостереження. Ви можете обрати зручну для вас відстань із 3-х представлених рівнів і, тим самим, скоротити кількість помилкових відео.

Розумний зв'язок
Завдяки відеозв'язку, ви завжди зможете дізнатися хто прибув до вас у будинок, а синхронізація з розумною звуковою колонкою дасть можливість залишити нагадування дітям про те, що не слід відчиняти двері чужим. Воно буде програватись у тому випадку, якщо хтось зателефонував у двері.

Режим нічного бачення
Камера підтримує технологію нічного бачення і може знімати чіткі кадри навіть у темряві. Пристрій оцінює умови освітлення і за допомогою вбудованого світлофільтра IR-CUT вільно перемикається між двома режимами роботи. Камера знімає відео в якості HD. Усі записані файли зберігаються у зручному хмарному сховищі. Таким чином, ви зможете убезпечити себе від випадкової втрати даних.

Надійне кріплення
Для встановлення дзвінка використовується клей ЗМ. Він відрізняється високою надійністю і анітрохи не поступається механічним типам кріплення. У разі спроби зриву або розбирання, пристрій відразу включає звукову сигналізацію. Крім того, ніхто, крім вас, не зможе відв'язати ваш обліковий запис, що виводить безпеку на новий рівень. Пристрій працює в режимі енергозбереження і швидко прокидається за допомогою функції FastWake. Для живлення використовуються 4 батареї типу AA. Їхнього обсягу вистачить на 6 місяців роботи.

Розумна колонка
У комплекті зі дзвінком йде бездротова колонка. З її допомогою ви одразу дізнаєтесь, що до вас прийшли гості. Крім того, пристрій полегшує використання завдяки інтелектуальним оповіщенням. Встановивши стовпчик на кухні або вітальні, користувач буде в курсі всіх подій, що відбуваються за вхідними дверима. Дзвінок підтримує підключення до 4 динаміків одночасно. Максимальна відстань між базою та динаміками становить 50 м.

Характеристики

Тип
Дверні дзвінки
Розміри
111 х 61 х 23 мм, 74 х 74 х 38 мм
Колір
White
Гарантія
12 місяців
Артикул
FJ01MLTZ
Управління
Мобільний додаток
Матеріал
Пластик
Бездротовий стандарт
Wi-Fi
Додатково
Кут огляду об'єктива: 105°, Діафрагма: F2.0, Роздільна здатність: 1280 x 720p
Інтерфейси
Wi-Fi
Джерело живлення
Від батарейок
Тип підключення
Бездротове
Сумісність
Android, IOS
Підтримка карток пам'яті
MicroSD
Розмова з відвідувачем
Гучний зв'язок
Запис
Аудіо, Відео, Фото

Розумний дверний дзвінок Xiaomi Zero Smart Video Doorbell C3 (FJ05MLTZ)

Розумний дверний дзвінок Xiaomi Zero Smart Video Doorbell C3 (FJ05MLTZ)
Ціна:
1 399 грн.
Ітого:
Про покупця