• -200 грн.
IP Камера-хаб Xiaomi Aqara G2H 1080P HomeKit (ZNSXJ12LM) White ціна

IP Камера-хаб Xiaomi Aqara G2H 1080P HomeKit (ZNSXJ12LM) White

Розпродано Код: 3717
- 200 грн
1 999 грн.
1799 грн.
Без податку
Кількість

Відеоспостереження в HomeKit
Розумна камера Aqara G2H успішно пройшла сувору сертифікацію безпеки Apple HomeKit. Завдяки застосуванню наскрізного шифрування всі записані нею відео перед завантаженням в хмару повністю шифруються. Розумна камера Aqara не дозволить навіть самим витонченим зловмисникам отримати доступ до домашньої екосистемі, створюючи незламний бар'єр на сторожі безпеки всього будинку.

Зйомка ширококутним об'єктивом в 1080p
Розумна камера Aqara G2H веде зйомку у високому дозволі 1080p і з широким кутом зйомки в 140°, захоплюючи в кожному кадрі найдрібніші деталі для самого гарного спостереження. Виготовлений за новою технологією графічний сенсор захоплює на 42% більше світла, видаючи чудово чітку картинку як при денній, так і нічній зйомці.

Розумне розпізнавання
Застосування технологій інтелектуального розпізнавання зображень дозволяє розумній камері Aqara G2H виявляти на кожному кадрі людей і тварин, при цьому відсіваючи коливання штор, польоти комах та інші джерела перешкод.

Віддалене голосове спілкування для зв'язку з близькими
Розумна камера Aqara G2H дозволяє не тільки дивитися відео трансляцію в режимі реального часу, але й відправляти і приймати голосові повідомлення. Завдяки чутливому мікрофону вона прекрасно захоплює звуки в радіусі 5 метрів, а великий динамік передає чіткий голос з гучністю 85 дБ, дозволяючи швидко і легко обмінюватися повідомленнями.

Залиште відеоповідомлення
Затиснувши багатофункціональну кнопку на 3 секунди, на камеру можна записати відеоповідомлення, яке відразу ж відправитися в додаток на смартфоні. Цю просту дрібницю швидко освоять навіть недосвідчені користувачі, далекі від високих технологій.

Розумний захист приватності
З допомогою простих автоматичних налаштувань можна керувати часом вмикання і вимикання камери, щоб у потрібний момент вона автоматично перейшла в режим сну і забезпечувала своїм відпочинком додатковий захист приватності.

Збереження на місці і в хмарі
Розумна камера Aqara G2H може зберігати записи на власній карті пам'яті MicroSD, а якщо додати її в додаток Apple Home, то відео можна зберігати в iCloud без покупки додаткового устаткування. При цьому зовсім не обов'язково вести безперервний запис, камера сама може зробити запис при виявленні зміни кадру і автоматично відправити її в хмару, щоб навіть у випадку крадіжки або пошкодження камери на руках були неспростовні докази.

Розумна камера і центр управління розумним будинком
У розумній камері Aqara G2H є функція мережевого шлюзу Zigbee 3.0, яка дозволяє здійснювати комунікації між різними розумними пристроями Zigbee, відкриваючи ще більше можливостей для їх спільного застосування у розумних сценаріях автоматизації, щоб зробити з Apple HomeKit більш розумну і зручну систему безпеки.

Лаконічний, стильний дизайн
Лаконічний корпус розумної камери Aqara G2H складається з м'яких і загальних рис, які дозволяють їй вписатися в інтер'єр будь-якого стилю. За оригінальний дизайн розумна камера Aqara G2H удостоїлася престижної німецької нагороди RedDot Design Award 2019 і тайванської Golden Pin Design Award.

Ще більше кольорів
Розумна камера Aqara G2H доступна в 4 кольорах, що дозволяють внести різноманітність у домашню екосистему.

Вільна установка в будь-якому положенні
На підставі розумною камери Aqara G2H є потужний магніт, дозволяє встановити її на металеву поверхню. А для більшої зручності в комплект поставки входить металева табличка, з допомогою якої камеру можна встановити буквально в будь-якому зручному місці і навіть догори ногами.

Aqara створює інновації для розумного будинку і комфортного життя
В лінійці продуктів Aqara є розумні розетки, вимикачі, штори, сушарки, замки, кондиціонери, різноманітні датчики і безліч пристроїв, що створюють єдину систему розумного будинку. Розумні сценарії автоматизації зроблять будинок не тільки зручним, а й безпечним.

 

Характеристики

Тип
IP-камери
Розміри
82 х 56 х 50
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Вид
Бездротові
Артикул
ZNSXJ12LM
Вага
112
Бездротовий стандарт
Wi-Fi, ZigBee
Додатково
Підключення: Wi-Fi, ZigBee, Підтримує карту SD 4 покоління від 32Гб до 128Гб, Вхідна напруга: 5В/1А, Робоча температура: від -10° до 40°
Інтерфейси
Micro SD, MicroUSB, Wi-Fi
Розмір матриці
1/2.7"
Виробник та тип матриці
CMOS
Роздільна здатність та частота запису
1080p (1920 x 1080) 20 кадрів/с
Нічна зйомка
Є
Мікрофон
Є
Слот для карток пам'яті
MicroSD
Можливість використання на вулиці
Ні
Можливість нічної зйомки
Є
Інфрачервоне підсвічування
До 7 м
Запис звуку
Так
Максимальна роздільна здатність відео
1080
Підтримка відео форматів
H.264
Кут огляду
140 °
Підтримуваний дозвіл
2.0 Мп

IP Камера-хаб Xiaomi Aqara G2H 1080P HomeKit (ZNSXJ12LM) White

IP Камера-хаб Xiaomi Aqara G2H 1080P HomeKit (ZNSXJ12LM) White
Ціна:
1 799 грн.
Ітого:
Про покупця