Портативний вентилятор Xiaomi SOLOVE Stand Fan F5 White ціна

Портативний вентилятор Xiaomi SOLOVE Stand Fan F5 White

У наявності Код: 2343
1299 грн.
Без податку
Кількість

Доставка:
  

Самовивіз із магазину “Felex”
м. Дніпро. Показати на мапі

Забрати сьогоднi

   Відправка поштовим оператором
"Нова пошта"

Відправимо сьогоднi

Оплата:
  Оплачуйте покупку при отриманні
або Online на сайті
Гарантія 12 місяців
Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Мінімалістичний дизайн
Вентилятор відрізняється мінімальним дизайном і компактністю. Він добре освіжає повітря, створює у приміщенні сприятливу комфортну атмосферу. Керування пристроєм здійснюється за допомогою кнопки, що знаходиться в основі. Насолоджуйтесь приємним вітерцем у спекотний день.

Прохолода у зоні роботи однієї людини
Освіжаючий потік повітря. Широкий кут обдування (автоповорот на 60°) та ручне регулювання нахилу на 27° сприяють створенню оптимального комфорту. Насолоджуйтесь прохолодним вітерцем разом із друзями та родичами. Вентилятор подарує Вам чудові моменти щастя.

12 годин безперервної роботи
Прохолода від ранку до вечора. Незважаючи на невелику вагу пристрою, що становить всього 522 г, в вентиляторі міститься акумулятор ємністю 4000 mAh, що забезпечує пристрою до 12 годин роботи без підзарядки на мінімальній швидкості. Насолоджуйтесь прохолодою з ранку до вечора.

Насолоджуйтесь освіжаючим літом
Вентилятор створює комфортну температуру в приміщенні. Ви зможете насолоджуватися прохолодою та свіжим повітрям у найспекотніший день.

Швидка зарядка через порт USB Type-C
Вбудований акумулятор підвищеної ємності дозволяє використовувати вентилятор протягом дня і не турбуватися про зарядку. Роз'єм USB дозволяє заряджати вентилятор від ноутбука, комп'ютера або зовнішнього акумулятора. Насолоджуйтесь прохолодою протягом дня.

Ще тихіша робота
Безщітковий двигун із сердечником з мідної обмотки значно перевищує за продуктивністю звичайні. Настільний вентилятор SOLOVE Desktop Fan працює абсолютно безшумно, а також має плавне регулювання швидкості обдування. І жодного шуму.

3 швидкості
Можливість самостійно змінювати швидкість обертання вентилятора. Вентилятор має три лопаті, які забезпечують рівномірну подачу повітря. Тобто створюється потужний, але водночас ніжний потік повітря. Тому вентилятор ідеально підходить для літніх людей та дітей. Настільний вентилятор SOLOVE Desktop Fan простий в експлуатації: перемикання між 3 швидкостями здійснюється однією кнопкою, що знаходиться в основі.

Характеристики

Тип
Вентилятори
Розміри
134 х 180 х 310.5 мм
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Вид
Лопатевий
Артикул
F5-FAN
Час зарядки
6 год
Вага
522 г
Управління
Механічне
Матеріал
Пластик
Ємність акумулятору
4000 мА*год
Джерело живлення
Від акумулятора
Час автономної роботи
Від 3 до 12 год
Кількість швидкостей
3
Кількість лопатей
3
Максимальна потужність
5 Вт
Роз'єми
Type-C

Портативний вентилятор Xiaomi SOLOVE Stand Fan F5 White

Портативний вентилятор Xiaomi SOLOVE Stand Fan F5 White
Кількість
Ціна:
1 299 грн.
Ітого:
Про покупця