Портативний вентилятор Xiaomi JisuLife FA10R Power Bank 5000mAh White ціна

Портативний вентилятор Xiaomi JisuLife FA10R Power Bank 5000mAh White

Розпродано Код: 3880
499 грн.
Без податку
Кількість

Xiaomi JisuLife FA10R - потужний портативний вентилятор з функцією Power Bank
Вигідно відрізняється відмінною автономністю - до 14 годин, трьома безшумними режимами роботи.
Ваш персональний освіжаючий вітерець у спекотне літо
При настанні спекотних літніх днів найкращим укриттям для нас, звичайно ж, служить приміщення з кондиціонером, але його не можна взяти з собою в дорогу, а як правило, саме при переміщенні містом ми відчуваємо найбільший дискомфорт від спеки. У громадському транспорті, при тяжкому очікуванні на зупинках, ми буквально обливаємося потом, а ще, до того ж, не в усіх робочих приміщеннях є кондиціонери, і тоді доводиться буквально мучитися, втрачати концентрацію і просто досиджувати свій робочий день. У таких, здавалося б, безвихідних обставинах вам допоможе освіжитися та значно підвищити комфорт потужний портативний вентилятор Xiaomi JisuLife FA10R

Завжди з вами, як вірний супутник
Де б ви не знаходилися: в офісі, будинку, гуртожитку, громадському транспорті та в будь-якому іншому місці, ви легко і просто можете користуватися своїм маленьким рятувальником від спеки Xiaomi Jisulife завдяки його компактним розмірам і невеликій вазі. Навіть у тих місцях, де потрібно дотримуватись абсолютної тиші, наприклад у бібліотеці, він працюватиме не порушуючи громадських правил.

Не порушує тишу і не заважає оточуючим
За тиху роботу в потужному портативному вентиляторі FA10R відповідає безколекторний мотор та робоче колесо з п'ятьма складно профільованими, широкими лопатями. Навіть при максимальному обертанні крильчатки ви відчуватимете тільки освіжаючий вітер, ніби він має природне походження.

Краса в деталях
Ручний вентилятор Xiaomi JisuLife FA10R виготовлений із практичного пластику ABS, він стійкий до дії ультрафіолету та згодом не пожовкне на сонці. Такий пластик має підвищену міцність і стійкість до подряпин, а ще він легко очищається від забруднень.

Блокіратор від випадкового увімкнення
Оскільки портативний вентилятор Xiaomi JisuLife FA10R має на увазі постійне використання та носіння з собою в сумці, виробник передбачив захист від випадкового увімкнення. На торці рукоятки є двопозиційний блокатор, який не дасть увімкнутися аксесуару, коли це не потрібно.

Нековзка накладка на основі рукоятки
Ручний вентилятор Xiaomi JisuLife FA10R можна поставити на стіл і використовувати його у вертикальному стійкому положенні, що буде особливо зручно при роботі.

Ємність акумулятора 5000 мА*год
Однією з головних фішок ручного вентилятора Xiaomi JisuLife FA10R є його здатність працювати як зовнішній акумулятор. Така можливість буде непоганою підмогою, коли, зовсім недоречно, повністю "сяде" ваш смартфон або Bluetooth навушники.

Характеристики

Тип
Вентилятори
Розміри
106 х 42 х 198 мм
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Вид
Лопатевий
Артикул
FA10R
Час зарядки
До 5 годин
Особливості
З функцією Power Bank на 3150 мАг
Вага
225 г
Управління
Механічне
Матеріал
ABS-пластик
Ємність акумулятору
5000 мА*год
Додатково
Легка вага, Унікальний дизайн, Тиха робота
Джерело живлення
Від акумулятора
Габарити
19 х 10.5 х 4 см
Час автономної роботи
До 14 годин
Кількість швидкостей
3
Кількість лопатей
5
Максимальна потужність
18.5 Вт

Портативний вентилятор Xiaomi JisuLife FA10R Power Bank 5000mAh White

Портативний вентилятор Xiaomi JisuLife FA10R Power Bank 5000mAh White
Ціна:
499 грн.
Ітого:
Про покупця