Портативний вентилятор Xiaomi Sothing Fan Aromatherapy GF03 Green ціна

Портативний вентилятор Xiaomi Sothing Fan Aromatherapy GF03 Green

У наявності Код: 3873
649 грн.
Без податку
Кількість

Доставка:
  

Самовивіз із магазину “Felex”
м. Дніпро. Показати на мапі

Забрати сьогоднi

   Відправка поштовим оператором
"Нова пошта"

Відправимо сьогодні

Оплата:
  Оплачуйте покупку при отриманні
або Online на сайті
Гарантія 12 місяців
Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Літо – це не лише прекрасна пора року, а й сезон спеки. У цю пору людей рятують лише кондиціонери та вентилятори. А значить від показників девайсу залежатиме комфорт та стан людини.
Для створення ідеального мікроклімату, всесвітньо відома китайська компанія Xiaomi, розробила портативний настільний вентилятор для ароматерапії Sothing Fan Aromatherapy GF03. Прилад має скромні габарити 178x167x70 мм, що робить його дуже простим в експлуатації та зручним при транспортуванні. Вага складає всього 260 грам, а значить ви без проблем зможете взяти його з собою у подорож чи заміський будинок.

Безперебійна робота за умов високих температур
Прилад виготовлений із міцного зносостійкого пластику. Таке рішення не тільки захистить пристрій від випадкових пошкоджень, а й значно збільшить термін експлуатації. Безщітковий двигун з потужністю 4 Вт забезпечить тривалу та безперебійну роботу. Пристрій відрізняється високою ергономічністю і не вимагатиме великої кількості електроенергії.

Вентилятор з функцією ароматерапії
Sothing Fan Aromatherapy GF03 підтримує 3 режими роботи з різною швидкістю повітряного потоку. Рівень шуму не перевищує 30 дБ, тому ви зможете використовувати пристрій навіть під час сну. Кулер може обертатись на 360 градусів, що дозволить відрегулювати потрібний кут. Для надання повітрю приємних і корисних ароматів достатньо додати пару крапель ефірної олії в спеціальний резервуар на решітці, що знімається, і вентилятор почне розносити приємні запахи по всій кімнаті.

Сучасний мінімалістичний дизайн
Портативний вентилятор виконаний у лаконічному сучасному стилі. Він позбавлений всіх зайвих деталей, залишаючись виключно простим і функціональним. Кулер з двох сторін закривають спеціальні грати, що унеможливлює травмування пальців. Ґрати дуже просто знімаються, а значить вам не доведеться докладати зайвих зусиль для очищення вентилятора. Модель може стати відмінним рішенням для нормалізації мікроклімату у вашій квартирі.

Характеристики

Тип
Вентилятори
Розміри
167 х 70 х 178 мм
Гарантія
12 місяців
Вид
Лопатевий
Артикул
GF03
Особливості
Функція нахилу; 3 режими роботи; слот для арома-таблетки (входить до комплекту)
Вага
260 г
Управління
Механічне
Матеріал
ABS-пластик
Додатково
Легка вага, Унікальний дизайн, Тиха робота
Джерело живлення
Від USB
Кількість швидкостей
3
Кількість лопатей
5
Максимальна потужність
4 Вт
Колір корпусу
Зелений

Портативний вентилятор Xiaomi Sothing Fan Aromatherapy GF03 Green

Портативний вентилятор Xiaomi Sothing Fan Aromatherapy GF03 Green
Кількість
Ціна:
649 грн.
Ітого:
Про покупця