Портативний вентилятор Xiaomi VH USB Futaba Black ціна

Портативний вентилятор Xiaomi VH USB Futaba Black

Розпродано Код: 2600
449 грн.
Без податку
Кількість

Вентилятор портативний VH YU Futaba - Сенсорне керування, два режими роботи, зручне встановлення

Дизайн із зворотньою крильчаткою
Забезпечує безшумну циркуляцію повітря
Дзеркально встановлені два незалежні двигуни, що забезпечує найкращий потік повітря. Задні п'ять лопатей обертаються з високою швидкістю, забираючи повітря у вентилятор. Передні сім лопатей випускають м'який та природний вітерець з великою силою, але майже безшумно.

Карбонові щітки двигуна
Виняткова зносостійкість – до 2000 годин роботи. У вентиляторі використовуються два двигуни з різноспрямованими крильчатками. Вони об'єднані під найкращим кутом і окремо рухають два вентилятори.

Ценсорне увімкнення
Реагує на найменший дотик
Встановлено розумний чіп увімкнення, що спрощує роботу системи. Легким дотиком до металевого корпусу в будь-якому місці можна не тільки увімкнути вентилятор, а й змінити режим роботи. Ніщо не завадить Вам насолоджуватися прохолодою!

Два режими роботи
І тихий, і прохолодний
За замовчуванням вмикається тихий режим, шум якого при роботі не перевищує 40 дБ, що не стурбує Ваш спокійний сон. При повторному дотику вмикається другий режим – сильний вітер. Він імітує природний вітер і приносить природну прохолоду, дозволяючи Вам випробувати подих вітерця у себе вдома.

Зручний дизайн
Вентилятор може працювати від будь-якого USB-роз'єму – чи то переносний акумулятор, зарядний пристрій на 5 В або навіть USB-порт комп'ютера – все однаково підходить. Насолоджуйтесь прохолодою будь-де. Завдяки конструкції у вигляді труби та співвісному розташуванню двигунів вентилятор можна поставити в будь-яке положення.

Висока якість
Від чорнових матеріалів до готового продукту проводиться жорсткий контроль якості. Вентилятор має сертифікати відповідно до стандартів RoHS, CE та FCC. Металевий корпус, шкіряний ремінець, мідні кріплення, високоякісні двигуни.

Характеристики

Тип
Вентилятори
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Вид
Лопатевий
Артикул
Futaba
Управління
Сенсорне
Джерело живлення
Від USB
Габарити
10х10 см
Кількість швидкостей
2
Кількість лопатей
7
Матеріал лопаті
Пластик

Портативний вентилятор Xiaomi VH USB Futaba Black

Портативний вентилятор Xiaomi VH USB Futaba Black
Ціна:
449 грн.
Ітого:
Про покупця