Портативний вентилятор Xiaomi SOLOVE Clip Fun F3 Pink

Портативний вентилятор Xiaomi SOLOVE Clip Fun F3 Pink

Розпродано Код: 2347
699 грн.
Без податку
Кількість

Обертання корпусу на 360°
Вибір ідеального нахилу. Неважливо, куди ставити вентилятор, якщо обертання його корпусу дозволяє знайти оптимальний кут обдування. Вільне регулювання положення вентилятора змусить забути про компроміси.

Варіативність кріплення
Постановка та затискач під будь-яким кутом. Основа вентилятора є міцним затискачем з протиковзким покриттям, який дозволяє кріпити вентилятор на полицях і перекладинах. Свіжий вітерець завжди з вами.

Три рівні потужності
Регулювання прохолоди. 5 лопатей вентилятора моментально розженуть спеку навіть у найспекотніший день. Швидкість обертання налаштовується однією кнопкою.

Ємність акумулятора 2000 мАг
Автономна робота протягом 6 годин. Вбудований літієвий акумулятор ємністю 2000 мА підтримує вентилятор протягом 2-6 годин.

Заряджання від USB
Вбудований порт USB Type-C уможливлює зарядку вентилятора від ноутбука, повербанка або мережі. Виберіть те, що вам зручніше.

Товсті грати з АБС-пластику
Захист дітей. Прутья решітки знаходяться на маленькій відстані один від одного, щоб дитина не змогла просунути між ними пальці. Потовщений АБС-пластик екологічно безпечний та нешкідливий для здоров'я. З дитиною все гаразд – мама спокійна.

Знімна сітка
Лопаті вентилятора не можна від'єднати, зате можна зняти передню сітку, повернувши її за краї проти годинникової стрілки. Обертання за годинниковою стрілкою знову закріпить її на корпусі. Для підтримки чистоти рекомендується періодично обережно протирати вентилятор сухою ганчіркою або вологою серветкою. Занурювати корпус у воду заборонено.

Безщітковий двигун з мідною ниткою
Низький рівень шуму та енергозбереження. Характеристики безщіткового двигуна з мідною ниткою в багато разів перевершують можливості звичайних двигунів. Звук його роботи тихіший, процес перемикання швидкості м'якший, а обертання на низькій швидкості плавне. Крім того, він знижує втрату електроенергії, надаючи можливості енергозбереження.

Всього 290 г
Потоваришуйте з джерелом прохолоди. Габарити вентилятора більш ніж компактні, тому він не займе багато місця на столі. Його можна брати з собою на прогулянку і в подорож, щоб джерело прохолоди завжди було поряд.

Характеристики

Тип
Вентилятори
Колір
Рожевий
Гарантія
12 місяців
Вид
Лопатевий
Артикул
F3
Вага
0.29 кг
Управління
Механічне
Ємність акумулятору
2000 mAh
Джерело живлення
Від акумулятора
Габарити
12.9х13.9х15.7 см
Кількість швидкостей
3
Кількість лопатей
5
Максимальна потужність
4 Вт
Матеріал лопаті
Пластик

Портативний вентилятор Xiaomi SOLOVE Clip Fun F3 Pink

Портативний вентилятор Xiaomi SOLOVE Clip Fun F3 Pink
Ціна:
699 грн.
Ітого:
Про покупця