Портативный вентилятор Xiaomi VH Portable Handheld Fan Blue

Портативний вентилятор Xiaomi VH Portable Handheld Fan Blue

У наявності Код: 2353
549 грн.
Без податку
Кількість

Доставка:
  

Самовивіз із магазину “Felex”
м. Дніпро. Показати на мапі

Забрати сьогодні

   Відправка поштовим оператором
"Нова пошта"

Відправимо сьогоднi

Оплата:
  Оплачуйте покупку при отриманні
або Online на сайті
Гарантія 12 місяців
Обмін/повернення товару протягом 14 днів

З приходом літа та високих температур варто замислитися над тим, як забезпечити собі комфортні умови вдома чи на роботі. Оскільки не скрізь є кондиціонер, компанія Xiaomi знайшла просте та ефективне рішення для створення ідеальних умов перебування у приміщенні, і ним став портативний вентилятор. Переносний настільний вентилятор Xiaomi VH Portable Handheld Fan (F03) - це потужний і надійний засіб для боротьби зі спекою. Виробник подбав не тільки про функціональні якості приладу, а й про важливий фактор портативності. Габарити девайса складають: 182×91×48.5 мм, а вага – 143 грами.

Автономне джерело живлення
Вентилятор підтримує автономний режим роботи та оснащений вбудованим акумулятором ємністю 2000 мАг, що позбавить необхідності шукати розетку для підключення до мережі. Об'єму батареї може вистачити на 1 годину 45 хвилин роботи в максимальному режимі, після чого відбудеться автоматичний перехід на середній і мінімальний режими, в яких прилад пропрацює по 5 хвилин і вимкнеться. Для підзарядки використовується стандартний USB-кабель, а вбудований світлодіодний елемент сповістить стан заряду батареї. Для цього використовуються різні колірні відтінки.

Три рівні регулювання швидкості
Xiaomi VH Portable Handheld Fan (F03) має відразу три режими роботи, які відрізняються потужністю повітряного потоку, а саме: 1,4 Вт, 2,5 Вт і 4 Вт. Режими легко обираються за допомогою кнопки на корпусі. Кулер має 7 лопатей із високоякісного пластику, які розташовані всередині двосторонньої решітки. Така конструкція унеможливлює отримання травм від зіткнення і робить пристрій максимально безпечним. Вентилятор працює за рахунок подвійного позолоченого безколекторного двигуна з терміном служби до 2000 годин. Він забезпечує плавне обертання всіх лопат, що дозволяє знизити рівень шуму до мінімальних 30 дБ, а значить ви не потурбуєте своїх близьких навіть під час сну.

Якісний та надійний корпус
Важливою особливістю є дизайн. Модель виконана в мінімалістичному стилі та виготовлена із міцного пластику з глянсовою поверхнею. Матеріал повністю несприйнятливий до ультрафіолетового впливу, тому не постраждає від тривалого впливу сонячних променів. Також передбачена можливість встановлення на спеціальну підставку із протиковзким покриттям, що забезпечує гарну стійкість на горизонтальній поверхні. Прилад поставляється у чотирьох кольорах: синьому, зеленому, сірому та оранжевому.

Характеристики

Тип
Вентилятори
Колір
Блакитний
Гарантія
12 місяців
Вид
Лопатевий
Артикул
F03
Управління
Механічне
Джерело живлення
Від акумулятора
Габарити
18x9x4.8 см
Кількість швидкостей
3
Кількість лопатей
7
Максимальна потужність
4 Вт
Матеріал лопаті
Пластик

Портативний вентилятор Xiaomi VH Portable Handheld Fan Blue

Портативний вентилятор Xiaomi VH Portable Handheld Fan Blue
Кількість
Ціна:
549 грн.
Ітого:
Про покупця