Тостер Xiaomi Pinlo Toaster (PL-T075W1H) White ціна

Тостер Xiaomi Pinlo Toaster (PL-T075W1H) White

Розпродано Код: 3349
1199 грн.
Без податку
Кількість

Функціональний помічник для кожної кухні.
Чудовий кухонний девайс для любителів тостів та випічки. З цим приладом, теплі та ароматні скибочки хліба будуть приготовлені швидко, зручно та безпечно. Нагрівальні елементи моделі виробляють теплову енергію лише на рівні 750 Вт. Такої потужності вистачить, щоб досягти максимального обсмажування всього за 2 хвилини.

Вдвічі швидше
У конструкції тостера передбачено два відділення для хліба, що дозволяє прискорити приготування тостів на компанію людей. У них без проблем помістяться скибочки хліба завтовшки до 3 см. У кожному відділенні встановлено по вісім нагрівальних елементів, які швидко та рівномірно підсмажують хліб із двох сторін.

Зручний підігрів з Xiaomi Pinlo Mini Toaster
У конструкції тостера є висувна стійка. Вона виготовлена із високоякісної харчової нержавіючої сталі марки AISI 430 та має високу теплопровідність. Скориставшись нею, користувач зможе підігрівати булочки та іншу випічку, яку неможливо помістити у основних відділеннях. Крім того, за допомогою решітки можна готувати гриль-страви, у тому числі рибу та м'ясо.

Легке розморожування
Кухонний прилад здатний не лише підігрівати хліб, а й розморожувати. Вибираючи цю функцію, тостер півхвилини нагріває хліб, а тільки після цього починає його випікання.

З необхідною потужністю
Унікальний тостер, який дозволяє отримувати до 6 ступенів піджарювання. Вибирати будь-який з режимів потужності можна за допомогою ручки регулювання, розташованої на корпусі. При цьому параметри контролюються автоматикою, тому тост завжди буде відповідати перевагам.

Характеристики

Тип
Тостери
Розміри
283 x 172 x 156 мм
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Особливості
Регулювання ступеня підсмажування 6 ступенів

Тостер Xiaomi Pinlo Toaster (PL-T075W1H) White

Тостер Xiaomi Pinlo Toaster (PL-T075W1H) White
Ціна:
1 199 грн.
Ітого:
Про покупця