Бутербродница Xiaomi Pinlo Mini Sandwich Maker (PL-S042W1H)

Бутербродниця Xiaomi Pinlo Mini Sandwich Maker (PL-S042W1H)

Розпродано Код: 2761
999 грн.
Без податку
Кількість

Компактний дизайн
Бутербродниця Pinlo – це сендвічниця нового покоління з компактними габаритами: 28.85 x 14.5 x 11.15 см і вагою близько 1,16 кг. Такий дизайн не тільки заощаджує кухонний простір, але й підходить для офісів, де ви можете нашвидкуруч приготувати соковиту та смачну закуску.

Простота використання
Пристрій має лише один чорний перемикач управління збоку, що робить його надзвичайно простим у використанні. Верхня сторона має лампу-індикатор, що допомагає точно контролювати час випікання. Коли температура нагрівання перевищить значення 180 °C, індикатор згасне.

Високоякісний матеріал
Сендвічниця Pinlo виготовлена з якісного пластикового матеріалу, який має такі властивості: термостійкість, гарну ізоляцію, стійкість до деформацій. Пристрій виконаний у білому кольорі, виглядає розкішно і легко вписується в будь-який інтер'єр.
Внутрішня частина пристрою виготовлена з литого металу, щоб забезпечити високий рівень нагріву, кращу ефективність теплопередачі та рівномірне приготування їжі з обох боків.

Антипригарна поверхня
Pinlo S042W1H покрита високоякісним антипригарним покриттям, яке допомагає вам смажити, запікати їжу, таку як яйця, бекон, сир тощо. Швидке та комфортне прожарювання  дозволяє зберегти смакові якості інгредієнтів та поживну цінність їжі.

Швидке приготування за 3 хвилини
Потужність бутербродниці Pinlo знаходиться в межах 420 Вт, максимальна температура нагріву внутрішньої поверхні близько 180°С.
Pinlo S042W1H допоможе вам у приготуванні смачної закуски приблизно за 3 хвилини.

Продумана конструкція
З бутербродницею Pinlo, ви можете не переживати, що при приготуванні таких продуктів як яйця або сир, вони випливуть назовні та забруднюють стіл. Адже виріб має герметичну конструкцію.
Крім того, герметичність бутербродниці перешкоджає виходу тепла назовні, що сприяє створенню високого тиску всередині виробу і як наслідок , допомагає заощадити ваш час і швидше приготувати смакоту.

 

Характеристики

Розміри
285.5 х 145 х 111.5 мм
Колір
White
Гарантія
12 місяців
Артикул
PL-S042W1H
Вага
1160 г
Джерело живлення
220V ~50 Hz

Бутербродниця Xiaomi Pinlo Mini Sandwich Maker (PL-S042W1H)

Бутербродниця Xiaomi Pinlo Mini Sandwich Maker (PL-S042W1H)
Ціна:
999 грн.
Ітого:
Про покупця