Термос із екраном Xiaomi Viomi Thermos Pot 1.5L (VBTEA01) White ціна

Термос із екраном Xiaomi Viomi Thermos Pot 1.5L (VBTEA01) White

У наявності Код: 4749
1749 грн.
Без податку
Кількість

Доставка:
  

Самовивіз із магазину “Felex”
м. Дніпро. Показати на мапі

Забрати завтра

   Відправка поштовим оператором
"Нова пошта"

Відправимо завтра

Оплата:
  Оплачуйте покупку при отриманні
або Online на сайті
Гарантія 14 днів
Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Зверніть увагу! Viomi Thermos Pot 1.5L (VBTEA01)  відноситься до екосистеми концерну Xiaomi - без логотипу "Xiaomi" на упаковці.

Термос Xiaomi Viomi Thermos Pot 1.5L (VBTEA01) - це ідеальне поєднання стилю та функціональності. З місткістю 1.5 літра цей термос виготовлений з нержавіючої сталі вищої якості, що робить його відмінним супутником як для повсякденного життя, так і для подорожей. Він підійде як школяреві, так і затятому мандрівникові.

Економічний сенсорний OLED-екран
Кришка термоса оснащена дисплеєм, який повідомляє температуру напою, що міститься, і час, коли помістили рідину усередину колби. Дисплей працює від батарейки, якої вистачить більш ніж на 12 місяців або до 22 тис. активацій екрану. Точність вбудованого датчика, що знаходиться всередині чашки, становить
1°С.

Поділ листя від води робить заварювання ще простіше
З незвички заварювання чаю з листя може викликати безліч питань та проблем. Наприклад, що робити, якщо з водою в рот намагаються потрапити листя? Щоб приборкати невгамовні листочки та полегшити процес заварювання було створено термокухоль Viomi з роздільними секціями для води та листя. З ним заварити та випити чаю буде не складніше, ніж випити води!

Збереження температури 6 годин
Термос Xiaomi Viomi Thermos Pot 1.5L (VBTEA01) здатний зберігати температуру вашого напою протягом 6 годин і навіть довше, завдяки якісній виготовленій з нержавіючої сталі. Він зберігає смак та тепло вашого напою, роблячи його ідеальним для дорожніх пригод та офісного використання.

Високоякісні матеріали та збирання
Конструкція цього термоса складається з 5 шарів, що дозволяє тримати гарячий або холодний напій протягом тривалого часу і захищає його від зовнішніх впливів.

Надійна вакуумна кришка
Вакуумна кришка забезпечує кращий контроль температури та зберігає гарячу чи холодну рідину у відмінному стані. Ручка термоса виготовлена з високоякісного пластику, який не ковзає в руці та не нагрівається.

Внутрішній резервуар з нержавіючої сталі
Внутрішній резервуар термоса виготовлений із високоякісної нержавіючої сталі 316, яка більш стійка до високих температур та безпечна для здоров'я. Сталь 316 зберігає цілісність структури за зміни температури.

Ергономічна конструкція
Термос Xiaomi Viomi Thermos Pot 1.5L (VBTEA01) легко управляється однією рукою, дозволяючи вам швидко і просто розлити воду. Розроблений зручний дизайн робить використання цього термоса легким та практичним у повсякденному житті.

Характеристики

Заварник
Є
Тип
Термоси
Розміри
174 x 146 x 236 мм
Матеріал корпусу
Нержавіюча сталь
Колір
Білий
Гарантія
14 днів
Артикул
VBTEA01
Особливості
З фільтром, З датчиком температури та екраном
Вага
880 г
Додатково
Ефективна ізоляція тепла: вище 60°C (6 годин)
Об `єм
1.5 л
Матеріал колби
Нержавіюча сталь 316

Термос із екраном Xiaomi Viomi Thermos Pot 1.5L (VBTEA01) White

Термос із екраном Xiaomi Viomi Thermos Pot 1.5L (VBTEA01) White
Кількість
Ціна:
1 749 грн.
Ітого:
Про покупця