Термос із екраном Xiaomi Kiss Kiss Fish Vacuum Cup S-U47WS-E (475 мл, Yellow) ціна

Термос із екраном Xiaomi Kiss Kiss Fish Vacuum Cup S-U47WS-E (475 мл, Yellow)

У наявності Код: 4760
988 грн.
Без податку
Кількість

Доставка:
  

Самовивіз із магазину “Felex”
м. Дніпро. Показати на мапі

Забрати сьогоднi

   Відправка поштовим оператором
"Нова пошта"

Відправимо сьогодні

Оплата:
  Оплачуйте покупку при отриманні
або Online на сайті
Гарантія 12 місяців
Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Зверніть увагу! Kiss Kiss Fish Vacuum Cup S-U47WS-E відноситься до екосистеми концерну Xiaomi - без логотипу "Xiaomi" на упаковці.

Термос Xiaomi Kiss Kiss Fish Vacuum Cup S-U47WS-E  ідеально підійде не тільки любителям активного відпочинку та спорту, але й для тих, хто вважає за краще брати улюблені напої з собою на роботу або на прогулянку. Термос відмінно зберігає температуру рідини протягом дня. На відміну від аналогічних моделей, термос має зручну форму корпусу, злегка розширену до низу. Завдяки цьому можна спокійно пити улюблені напої, не побоюючись пролити вміст термоса на себе.

Економічний сенсорний OLED-екран
Кришка термоса оснащена дисплеєм, який повідомляє температуру напою, що міститься, і час, коли помістили рідину усередину колби. Дисплей працює від батарейки, якої вистачить більш ніж на 12 місяців або до 22 тис. активацій екрану. Точність вбудованого датчика, що знаходиться всередині чашки, становить 1 С.

Поліпшена ізоляція
Термос від Xiaomi має покращену ізоляцію. Якщо ви наллєте в ємність воду температурою 95 градусів, то за добу рідина досягне лише 45 градусів. Прохолодні напої пристрій також добре зберігає. Наприклад, холодна вода температурою 4 градуси стане теплішою до 10 градусів після 24 годин.

Безпечні матеріали
Термос від Xiaomi виготовлений із нержавіючої сталі, у складі якої не містяться токсичні компоненти. Завдяки цьому використання цієї ємності безпечне для організму людини. Внутрішній циліндр термоса обробляється окремо, це необхідно для попередження утворення нальоту або корозії.

Для будь-якого віку
Термос Xiaomi Kiss Kiss Fish Vacuum Cup S-U47WS-E  відмінно підійде будь-якій людині незалежно від її віку. Ви можете насолоджуватися улюбленими напоями та не переживати про витік або протікання рідини завдяки відмінній герметизації.

Характеристики

Заварник
Ні
Тип
Термоси
Розміри
72 x 72 x 236 мм
Матеріал корпусу
Нержавіюча сталь
Колір
Жовтий
Гарантія
12 місяців
Артикул
S-U47WS-E
Вага
270 г
Додатково
Екран відображає температуру всередині термоса, Виготовлений зі сталі sus316
Захист
IP5X
Джерело живлення
1 х CR2032
Об `єм
475 мл

Термос із екраном Xiaomi Kiss Kiss Fish Vacuum Cup S-U47WS-E (475 мл, Yellow)

Термос із екраном Xiaomi Kiss Kiss Fish Vacuum Cup S-U47WS-E (475 мл, Yellow)
Кількість
Ціна:
988 грн.
Ітого:
Про покупця