• -100 грн.
Термос Xiaomi Sanvcat H8152 (2000ml) Black ціна

Термос Xiaomi Sanvcat H8152 (2000ml) Black

У наявності Код: 4364
- 100 грн
1 499 грн.
1399 грн.
Без податку
Кількість

Доставка:
  

Самовивіз із магазину “Felex”
м. Дніпро. Показати на мапі

Забрати сьогоднi

   Відправка поштовим оператором
"Нова пошта"

Відправимо сьогодні

Оплата:
  Оплачуйте покупку при отриманні
або Online на сайті
Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Термос Sanvcat може порадувати свого власника стриманим дизайном та приємним кольоровим рішенням. Завдяки особливій технології порошкового фарбування, зовнішня частина корпусу має матове покриття. Завдяки просунутому процесу фарбування чайник має відмінний дизайн, приємну текстуру не збирає бруд і відбитки пальців. Крім того, фарба захищає металевий корпус від зовнішніх факторів. Ергономічний дизайн забезпечує комфортне розміщення ручки термоса в руці.
Внутрішня колба виконана з нержавіючої сталі, марки AISI 316. Вона характеризується корозійною стійкістю та міцністю. Корпус самого термоса виготовлений з харчової сталі та поліпропілену. V-подібний носик забезпечує плавний потік води.

Зручна кришка
Кришка, що обертається, відмінно лягає в руку, зручна і дозволяє швидко розлити напій з термоса. Вона ефективна у збереженні тепла. Знімні частини кришки полегшують чищення.

Ергономічність
Зручний у повсякденному житті чайник відмінно управляється однією рукою, ви можете швидко та просто розлити воду, натиснувши на кнопку. Крім того, конструкція кришки не ошпарить вас пором.

Збереження тепла
Завдяки використанню шарового покриття та мікрохвильової міді, термос дозволяє зберігати температуру на тривалий час, виключаючи втрату тепла. Забезпечення малої втрати первісної температури обумовлено покриттям міддю внутрішніх і зовнішніх стінок термоса, що ефективно збільшує тривалість збереження тепла і холоду.

Вакуумна структура
Завдяки точним розрахункам і складному процесу створення між стінками є прошарок повітря для поліпшення збереження температури.

Характеристики

Заварник
Ні
Тип
Термоси
Розміри
272 х 182 х 182 мм
Матеріал корпусу
Нержавіюча сталь
Колір
Чорний
Країна-виробник товару
Китай
Артикул
H8152
Вага
965 г
Об `єм
2 л
Матеріал колби
Нержавіюча сталь

Термос Xiaomi Sanvcat H8152 (2000ml) Black

Термос Xiaomi Sanvcat H8152 (2000ml) Black
Кількість
Ціна:
1 399 грн.
Ітого:
Про покупця