• -300 грн.
Електричний термос Xiaomi Viomi Travel Cup (YM-K0401) 0.4л ціна

Електричний термос Xiaomi Viomi Travel Cup (YM-K0401) 0.4л

Розпродано Код: 3490
- 300 грн
1 299 грн.
999 грн.
Без податку
Кількість

Електричний термос Viomi Travel Cup (YM-K0401) – це незамінна річ для подорожей, роботи чи прогулянки. Дизайн термоса виконаний у лаконічному білому кольорі із мінімальною кількістю деталей. Крім основної функції, представлена модель здатна підігріти напій до бажаної температури і підтримувати її протягом 12 годин. Час кип'ятіння води становить 7 хвилин. Максимальна температура, що підтримується, – 50 градусів.

Компактний та легкий
Неважливо куди Ви вирушаєте, електричний термос завжди допоможе насолодитися улюбленим теплим напоєм. Представлена модель має невеликі габарити, завдяки чому легко поміститися в будь-яку сумку. Термос досить легкий, його вага становить 0,5 кг, тому пристрій не створить зайвих незручностей або тяжкості під час прогулянок або подорожей.

Зручне зберігання дроту живлення
Термос оснащений прихованим відсіком, призначеним для зберігання дроту. Більше не потрібно турбуватися про втрату шнура, завдяки такій конструкції кабель завжди під рукою. Шнур живлення входить до комплекту.

Високоякісні матеріали
Термос від Viomi виконаний із високоякісних безпечних матеріалів. Корпус представленої моделі складається з 3 шарів: сталі, вакуумного прошарку та HIPS-пластику. Таке поєднання захищає поверхню від сколів та протікань. Надійна конструкція запобігає отриманню опіків на руках від високих температур води.

Нагрів рідини
Електричний термос має функцію нагрівання рідини. Для того, щоб нею скористатися, потрібно натиснути кнопку, розташовану на корпусі пристрою. Подвійне натискання дозволить увімкнути режим підтримки температури. Вода досягає кипіння за 7 хвилин, поступово остужуючись та підтримуючи температуру 50 градусів протягом 12 годин. Термос відмінно зберігає тепло та холод, що дозволяє насолоджуватися улюбленими напоями у будь-який час та в будь-якому місці.



 

Характеристики

Тип
Електричні термоси
Розміри
80 x 80 x 225 мм
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
YM-K0401
Ємність резервуару для води
400 мл
Вага
500 г
Матеріал
Нержавіюча сталь SUS304, високоміцний полістирол (HIPS)
Модель
YM-K0401
Потужність
300 W

Електричний термос Xiaomi Viomi Travel Cup (YM-K0401) 0.4л

Електричний термос Xiaomi Viomi Travel Cup (YM-K0401) 0.4л
Ціна:
999 грн.
Ітого:
Про покупця