• -100 грн.
Телескоп Xiaomi Celestron Astronomical Telescope (SCTW-80)

Телескоп Xiaomi Celestron Astronomical Telescope (SCTW-80)

Розпродано Код: 2630
- 100 грн
4 499 грн.
4399 грн.
Без податку
Кількість

Xiaomi Celestron Astronomical Telescope – це відмінний астрономічний телескоп з професійним 80-мм об'єктивом. З його допомогою можна досліджувати глибини космосу і насолоджуватися красою небесних тел. Більш того, телескоп відмінно підходить для вивчення природних пейзажів і міських визначних пам'яток. Важливо відзначити, що використання телескопа для спостереження за сонцем суворо не рекомендується, так як може призвести до необоротного пошкодження очей.

Два високоякісних окуляра
В комплекті з телескопом йде набір високоякісних окулярів, який включає: 23 мм окуляр з 21.7 кратним збільшенням і 100 мм окуляр з 50-кратним збільшенням. Обидва пристрої мають широкий кут огляду, дорівнює 60°, що гарантує відмінну видимість всіх об'єктів. Для зниження втрат світла і поліпшення якості картинки, окуляри були оснащені багатошаровим FMC покриттям. До того ж, ви легко зможете відрегулювати фокусування і споглядати не тільки віддалені пейзажі, але і цікаві об'єкти переднього плану.

Якісний і надійний штатив
Для зручного розміщення телескопа передбачений штатив-тринога. Він легко розкладається і надійно фіксує телескоп практично на будь-якій поверхні. Штатив виробляється з високоякісної нержавіючої сталі, що гарантує гарну стійкість і довгі роки експлуатації. При бажанні, на штатив можна встановити спеціальний піддон, який служить для зберігання додаткових аксесуарів і значно спрощує використання приладу.

Тримач для смартфона
Однією з головних особливостей даної моделі є можливість створення знімків за допомогою мобільного телефону. Щоб це стало можливим, виробник оснастив пристрій спеціальним тримачем для смартфона. Він дає можливість зафіксувати телефон прямо навпроти окуляра і робити дивовижні знімки далеких планет і природних ландшафтів.

Зручна бавовняна сумка
Виробник подбав і про зберіганні телескопа, забезпечивши прилад якісною бавовняної сумкою. Розмір сумки ідеально підігнаний під габарити телескопа, а тому не буде займати зайве місце. Завдяки цьому ви назавжди забудете про труднощі з транспортуванням телескопа і зможете насолоджуватися прекрасними видами в кожній подорожі.

Характеристики

Діаметр об'єктива
80
Тип
Телескопи
Розміри
Телескоп: 500 х 100 мм; Штатив: 770 х 140 мм (у складеному вигляді)
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
SCTW-80
Особливості
Діаметр об'єктива – 80 мм; Матеріал штатива – нержавіюча сталь; Зенітне дзеркало - 90°, покриття антивідблиску FMC
Вага
Телескоп: 1400 г; Штатив: 2200 р.
Матеріал
Алюміній
Модель
SCTW-80
Додатково
Зенітне дзеркало: 90°, Покриття об'єктива: Покриття антивідблиску FMC, Кут огляду: 60°, Тримач для смартфона, Столик для аксесуарів
Кут огляду
60°
Фокусна відстань, мм
500
Оптична конструкція
Рефрактори
Монтування
Азімутальна
Максимальне корисне збільшення
Асферичний окуляр 1: 23 мм (21.7-кратне збільшення), Асферичний окуляр 2: 10 мм (50-кратне збільшення)
Окуляр 1
Асферичний окуляр 62 градусів 1: 23 мм (21X)
Окуляр 2
MA окуляр 2: 10 мм (50X)

Телескоп Xiaomi Celestron Astronomical Telescope (SCTW-80)

Телескоп Xiaomi Celestron Astronomical Telescope (SCTW-80)
Ціна:
4 399 грн.
Ітого:
Про покупця