Ультразвукова ванна Xiaomi EraClean Ultrasonic Cleaner Machine (GA02) PRO ціна

Ультразвукова ванна Xiaomi EraClean Ultrasonic Cleaner Machine (GA02) PRO

Розпродано Код: 4571
2099 грн.
Без податку
Кількість

Нова версія популярної ультразвукової ванни для очищення ювелірних виробів, версія EraClean Ultrasonic Cleaner Machine (GA02) PRO. Відмінна від стандартної версії, наявність вбудованого акумулятора на 840 мАг, що дозволяє працювати автономно від джерела живлення. Заряджається пристрій через порт Type-C.

Речі з нашого повсякденного життя такі як годинник, прикраси, окуляри, бритви, дитячі пустушки і так далі, поступово втрачають чистоту і блиск, як у нових, отримують забруднення, які не відмиваються звичайним способом. Повернути речам зовнішній вигляд і чистоту тепер дуже просто з ультразвуковим очищувачем Xiaomi EraClean Ultrasonic Cleaner Machine (GA02) PRO.

Ефективне очищення з частотою вібрації 45000 Гц
Високочастотна вібрація розщеплює молекули води, утворюючи бульбашки повітря від 55 до 500 мікрон. Під впливом ультразвукового тиску вони розширюються і лопаються, створюючи миттєву силу удару 1000 атмосфер. А вода постійно омиває об'єкт, змиваючи пил, бактерії, жирні сліди, окиснення.

Чистота за 3 хвилини
Браслет від годинника поступово накопичує в собі частинки поту і з'являється неприємний запах, ювелірні вироби під дією кисню втрачають свою привабливість, на лінзах окулярів накопичуються сліди від рук і зменшується прозорість, складне чищення головки бритви унеможливлює запуск, а на пензликах для макіяжу накопичуються бактерії які шкодять вашій шкірі – всі ці проблеми тепер можна вирішити лише за 3 хвилини. Пустушки, прорізувачі, дитячі іграшки – також можна промити в EraClean Ultrasonic Cleaning Machine (GA02) PRO і більше не потрібно турбуватися, що малюк тягне все це в рот.

Дизайн
Ультразвуковий очищувач створений у скандинавському стилі – без складних ліній та текстур. Сенсорні кнопки прості та елегантні. Корпус виготовлений з безпечного ABS-пластику з протиковзкою основою. Внутрішня чаша з нержавіючої сталі марки SUS 304 – стійкою до корозії та впливу високих температур.

Характеристики

Способи заряджання
Від USB Type-C
Комплект поставки
Ультразвукова ванна, Кабель Type-C, Підставка для окулярів
Тип
Ультразвукові ванни
Розміри
211 х 100.8 х 60.2 мм
Гарантія
12 місяців
Вид
Ультразвукова ванна
Артикул
GA02
Ємність резервуару для води
270 мл
Ємність акумулятору
840 mAh
Потужність
15 W
Джерело живлення
Від акумулятора
Напруга
12 V
Застосування
Для очищення предметів

Ультразвукова ванна Xiaomi EraClean Ultrasonic Cleaner Machine (GA02) PRO

Ультразвукова ванна Xiaomi EraClean Ultrasonic Cleaner Machine (GA02) PRO
Ціна:
2 099 грн.
Ітого:
Про покупця