Стерилизатор для унитаза Xiaomi Xiaoda Intelligent Sterilization Deodorizer (HD-ZNSJCW-00)

Стерилізатор для унітазу Xiaomi Xiaoda Intelligent Sterilization Deodorizer (HD-ZNSJCW-00)

Розпродано Код: 3620
499 грн.
Без податку
Кількість

Інтелектуальний стерилізатор Xiaomi Xiaoda White HD-ZNSJCW-00
Стерилізатор призначений для боротьби з патогенними мікроорганізмами в унітазі, він ефективно знищує до 99,99% найпоширеніших видів небезпечних мікроорганізмів, включаючи віруси, бактерії та грибки. Xiaomi Xiaoda Intelligent Sterilization Deodorizer має функцію озонування і ефективно усуває неприємні запахи в туалеті. Оснащений функцією автоувімкнення, просто закрийте кришку унітазу, і функція стерилізації увімкнеться автоматично.

Ефективне знезараження поверхні
Очищення поверхні унітазу за допомогою ультрафіолетового випромінювання забезпечує зниження поширення інфекційних захворювань та доповнює необхідні заходи профілактики інфекцій. Основний шлях поширення інфекцій – це повітряно-крапельний. Запобігти їх поширенню можна шляхом знезараження поверхні у приміщенні.

Ступінь стерилізації 99,9%
Ультрафіолетові промені з довжиною хвилі 253,7 нанометрів розсіяним потоком світять на внутрішню поверхню унітазу і тим самим деструктурують ДНК-зв'язки живих мікроорганізмів. Таким чином відбувається усунення 99,9% бактерій.

Озонування – видалення запаху
Під впливом ультрафіолетового проміння Xiaomi Xiaoda Intelligent Sterilization Deodorizer, кисень у повітрі розкладається на молекули озону, і озон поширюється по всьому туалетному простору, ефективно видаляючи запах.

Автоматична стерилізація
Вам не потрібно навіть торкатися Xiaomi Xiaoda Intelligent Sterilization Deodorizer! Просто закрийте кришку унітазу, і функція стерилізації увімкнеться автоматично. Спеціальний сенсор визначає положення кришки. Коли вона відкрита, пристрій вимкнено, але щойно відбувається переміщення у горизонтальне положення, активується світло в ультрафіолетовому спектрі. Це ефективне рішення з точки зору безпеки, економії заряду акумулятора та максимізації ефективності.

Водонепроникність IPX4
Xiaomi Xiaoda Intelligent Sterilization Deodorizer є водонепроникним за стандартом IPX4. Загальна конструкція корпусу ретельно продумана і оснащена силіконовим кільцем, що обертається, ефективно захищає від потрапляння вологи і розмноження бактерій.

Автономність
Вбудований акумулятор ємності 3600 мАч забезпечує до 45 днів безперервної роботи при використанні дезінфекції по 2 рази на день. Коли батарею розряджено, індикатор блимає червоним, а заряд здійснюється за допомогою стандартного Micro USB.

Простий процес встановлення
Стерилізатор дуже простий в установці. Тримач кріпиться за допомогою високоякісного скотчу 3M, і чим більша ділянка склеювання, тим сильніша липкість. Конструкція силіконового утримувача ефективно запобігає ймовірності випадання Xiaoda Intelligent Sterilization Deodorizer з утримувача.

Характеристики

Тип
Стерилізатори
Розміри
100 x 60 x 32 мм
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Країна-виробник товару
Китай
Артикул
HD-ZNSJCW-00
Індикатор стану акумулятора
Синій: працює лампа UVC; Червоний: низький заряд батареї (блимає)
Особливості
Автоматично вмикається/вимикається лише при опусканні/піднятті кришки унітазу
Комплектація
Стерилізатор, кабель microUSB, чохол для монтажу
Матеріал
Пластик
Ємність акумулятору
3600 мА*год
Захист
IPX4 (захист від бризок води)
Джерело живлення
Від акумулятора
Функції
УФ-стерилізація, дезодорація озоном, прибирає запахи
Тип установки
3M скотч
Порти та роз'єми
Micro USB
Спосіб стерилізації
Суха

Стерилізатор для унітазу Xiaomi Xiaoda Intelligent Sterilization Deodorizer (HD-ZNSJCW-00)

Стерилізатор для унітазу Xiaomi Xiaoda Intelligent Sterilization Deodorizer (HD-ZNSJCW-00)
Ціна:
499 грн.
Ітого:
Про покупця