• -45 грн.
Бактерицидная УФ лампа (стерилизатор) Xiaomi Xiaoda UVC Disinfection Lamp (ZW2.5D8Y-01) Black

Бактерицидна УФ лампа (стерилізатор) Xiaomi Xiaoda UVC Disinfection Lamp (ZW2.5D8Y-01) Black

Розпродано Код: 3281
- 45 грн
444 грн.
399 грн.
Без податку
Кількість

Бактерицидна УФ лампа (стерилізатор) Xiaoda UVC Disinfection Lamp (ZW2.5D8Y-01) - подвійна дезінфекція від мікробів та бактерій у вашому будинку. Профілактика у будинку захистить від епідемії. Ультрафіолетове випромінювання разом із обробкою озоном дає подвійну гарантію чистоти. Дезинфікуюча лампа підходить для використання в невеликих приміщеннях, її дія поширюється на 360°.

Важливо! При використанні бактерицидної дезінфекційної лампи ніхто не повинен бути поруч або дивитися прямо на джерело випромінювання.

Інструкція із застосування:

1. Натисніть та утримуйте кнопку протягом 3 секунд. Індикатор почне блимати синім кольором – сповіщаючи що пристрій увімкнено. Через 30 секунд лампа автоматично почне працювати. За цей час ви повинні залишити приміщення, щоб уникнути попадання прямого світла від лампи.

2. Через 30 хвилин лампа автоматично вимкнеться.

Національна комісія з охорони здоров'я та медицини та Державне управління традиційної китайської медицини оголосили в «Програмі діагностики та лікування прототипної коронавірусної пневмонії», що протонний коронавірус чутливий до ультрафіолетового випромінювання.

Ультрафіолетовий випромінювач лампи опромінює мікроорганізми, знищуючи ДНК (дезоксирибонуклеїнову кислоту) та РНК (рибонуклеїнову кислоту) бактерій та вірусів, внаслідок чого бактерії та віруси втрачають свою життєздатність та репродуктивну здатність, досягаючи ефекту дезінфекції та стер.

Озон є сильним окислювачем, який може вироджувати мікроорганізми, такі як бактеріальні віруси та організми, і розкладати їх на воду та кисень.

Один цикл обробки складає 30 хвилин, ефективність знищення бактерій та вірусів – 99,9%. Ультрафіолет також з високою ефективністю вбиває 5 видів дрібних бактерій: білий стафілокок, кишкову паличку, синьогнійну паличку, Candida albicans, золотистий стафілокок.

Характеристики

Тип
Стерилізатори
Розміри
14.1 x 6.2 x 5.2 см
Матеріал корпусу
Пластик
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Вид
Стерилізатори
Артикул
ZW2.5D8Y-01
Призначення
Універсальні
Потужність
2.5 Вт
Джерело живлення
Від мережі
Температурний режим
Низькотемпературні
Час стерилізації
30 хвилин
Спосіб стерилізації
Ультрафіолетова

Бактерицидна УФ лампа (стерилізатор) Xiaomi Xiaoda UVC Disinfection Lamp (ZW2.5D8Y-01) Black

Бактерицидна УФ лампа (стерилізатор) Xiaomi Xiaoda UVC Disinfection Lamp (ZW2.5D8Y-01) Black
Ціна:
399 грн.
Ітого:
Про покупця