Туристичний рюкзак Xiaomi ZenPh Early Wind 50L (HW110201) Black ціна

Туристичний рюкзак Xiaomi ZenPh Early Wind 50L (HW110201) Black

Розпродано Код: 2832
2999 грн.
Без податку
Кількість


Незамінна річ для туристів


ZENPH Early Wind – рюкзак з якими ви будете почувати себе комфортно в туристичній подорожі. Особливо, якщо ви плануєте вирушити в гори, настільки функціональний і місткий рюкзак – незамінна річ

Рюкзак об'ємом 38 і 50 літрів

Вирушаючи в похід у гори, на протязі певного часу, ви будете перебувати далеко від цивілізації і тому вам з собою необхідно взяти досить велику кількість речей, які знадобляться у вашому захоплюючій подорожі.

Туристичний рюкзак ZENPH Early Wind представлений у двох версіях: місткістю на 38 і 50 літрів. Який обсяг вибрати? Це звичайно вирішувати вам, в залежності від ваших потреб.


Гнучкий алюмінієвий каркас

Похідні рюкзаки бувають і з м'якою, і з більш жорсткою спинкою. Якщо ви плануєте тривалий подорож і піші переміщення на далекі відстані, то для вас більш актуальний варіант – рюкзак з більш жорсткою спинкою, як у ZENPH Early Wind.

Спинка рюкзака ZENPH Early Wind обладнана міцним алюмінієвим каркасом, який обшитий щільним, м'яким і водостійким матеріалом. Завдяки такій спинці, ви не будете відчувати всі нерівності вашого вантажу.

Комбінація якісних матеріалів

Рюкзак виготовлений з комбінації міцного нейлону 420D, з додаванням поліестеру і спандекса гідрофобного поліефірного наповнювача. Таке поєднання матеріалів, дозволяє рюкзаку зберігати високу твердість, стійкість до механічних пошкоджень, а також успішно протистояти опадів.


Місткий і зручний

Рюкзак обладнаний усіма необхідними відсіками, в яких ви зможете розмістити свої речі. Не забувайте укладати речі в рюкзаки згідно з частотою їх використання. Столові приналежності, аптечку, а також верхній одяг (куртку) – бажано розміщувати зверху. Спальний мішок, намет та інші речі, якими ви будете користуватися лише в кінці дня – можна покласти в самий низ рюкзака.

Правильна угруповання речей у внутрішніх відсіках рюкзака – важлива складова комфортного подорожі. До того ж ZENPH Early Wind має регульовані плечові лямки, поясний ремінь з швидко розтягується пряжкою, що так само сприяє зручною шкарпетці похідного рюкзака.

Фірмова застібка-блискавка YKK

Природно в похідному рюкзаку все повинно бути зроблено на вищому рівні. Тому рюкзак ZENPH Early Wind оснастили якісної застібкою-блискавка YKK.

Кріплення-карабіни

ZENPH Early Wind обладнали декількома допоміжними кріпленнями-карабінами, які можна використовувати в якості додаткового обвісу і прикріпити речі та аксесуари, які з якихось причин не помістилися всередині виробу.

Питна система

Для додаткового зручності рюкзак має гідратор (питну систему), що позбавить вас від необхідності кожного разу, коли ви захочете пити, діставати ємність з водою.

Характеристики

Тип
Рюкзаки
Розміри
70 х 33 см
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Вид
Анатомічний
Артикул
HW110201
Особливості
З поясним ременем, Сумісні з питною системою
Призначення
Для пішого та гірського туризму
Матеріал
Нейлон, поліестер, поліефірне волокно, спандекс
Місткість
50 літрів

Туристичний рюкзак Xiaomi ZenPh Early Wind 50L (HW110201) Black

Туристичний рюкзак Xiaomi ZenPh Early Wind 50L (HW110201) Black
Ціна:
2 999 грн.
Ітого:
Про покупця