Туристичний рюкзак Xiaomi ZenPh Early Wind 38L (HW110101) Black ціна

Туристичний рюкзак Xiaomi ZenPh Early Wind 38L (HW110101) Black

Розпродано Код: 2833
2499 грн.
Без податку
Кількість

Незамінна річ для туристів
ZENPH Early Wind – рюкзак з яким, ви почуватиметеся комфортно у туристичній подорожі. Особливо, якщо ви плануєте відправитися в гори, такий функціональний та місткий рюкзак – незамінна річ

Рюкзак об'ємом 38 та 50 літрів
Вирушаючи в похід у гори, протягом певного часу, ви будете знаходитися «далеко» від цивілізації і тому вам із собою необхідно взяти досить велику кількість речей, які знадобляться у вашій захоплюючій подорожі.
Туристичний рюкзак ZENPH Early Wind представлений у двох версіях: місткістю на 38 та 50 літрів. Який обсяг вибрати? Це, звичайно, вирішувати вам, залежно від ваших потреб.

Гнучкий алюмінієвий каркас
Похідні рюкзаки бувають і з м'якою, і жорсткішою спинкою. Якщо ви плануєте тривалу подорож і піші переміщення на далекі відстані, то вам актуальніший варіант - рюкзак з жорсткішою спинкою, як у ZENPH Early Wind.
Спинка рюкзака ZENPH Early Wind обладнана міцним алюмінієвим каркасом, який обшитий щільним, м'яким та водостійким матеріалом. Завдяки такій спинці, ви не відчуватимете всі нерівності вашого вантажу.

Комбінація якісних матеріалів
Рюкзак виготовлений з комбінації міцного нейлону 420D, поліестеру з додаванням спандексу та гідрофобного поліефірного наповнювача. Таке поєднання матеріалів дозволяє рюкзаку зберігати високу жорсткість, стійкість до механічних пошкоджень, а також успішно протистояти опадам.

Місткий та зручний
Рюкзак обладнаний усіма потрібними відсіками, в яких ви можете розмістити свої речі. Не забувайте укладати речі у рюкзаки відповідно до частоти їх використання. Столове приладдя, аптечку, а також верхній одяг (куртку) – бажано розміщувати зверху. Спальний мішок, намет та інші речі, якими ви користуватиметеся лише наприкінці дня – можна покласти в самий низ рюкзака.

Правильне угруповання речей у внутрішніх відсіках рюкзака – важлива складова для зручної подорожі. До того ж ZENPH Early Wind має регульовані плечові лямки, поясний ремінь з пряжкою, що швидко розтягується, що так само сприяє зручному носінню похідного рюкзака.

Фірмова застібка-блискавка YKK
Природно, у похідному рюкзаку все має бути зроблено на найвищому рівні. Тому рюкзак ZENPH Early Wind оснастили якісною застібкою-блискавкою YKK.

Кріплення-карабіни
ZENPH Early Wind обладнали декількома допоміжними кріпленнями-карабінами, які можна використовувати як додаткове обваження та прикріпити речі та аксесуари, які з якихось причин не помістилися всередині виробу.

Питна система
Для додаткової зручності рюкзак має гідратор (питну систему), що позбавить вас необхідності щоразу, коли ви захочете пити, діставати ємність з водою.

Характеристики

Тип
Рюкзаки
Розміри
55 х 31 см
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Вид
Анатомічний
Артикул
HW110201
Особливості
З поясним ременем, Сумісні з питною системою
Призначення
Для пішого та гірського туризму
Матеріал
Нейлон, поліестер, поліефірне волокно, спандекс
Місткість
38 літрів

Туристичний рюкзак Xiaomi ZenPh Early Wind 38L (HW110101) Black

Туристичний рюкзак Xiaomi ZenPh Early Wind 38L (HW110101) Black
Ціна:
2 499 грн.
Ітого:
Про покупця