Дорожная сумка Meizu Travel Bag (Dark Gray)

Дорожня сумка Meizu Travel Bag (Dark Gray)

Розпродано Код: 1567
799 грн.
Без податку
Кількість

Meizu Waterproof Travel Bag - легка та практична дорожня сумка для ручної поклажі, яка відмінно підійде для далеких поїздок на море або на спортивні змагання.

Місткість
Ручна дорожня сумка має великий внутрішній простір із сумарним об'ємом 38 літрів, який можна за необхідності зменшити. Усередині є одна велика кишеня і дві невеликі з сітки. Зовні на тильній стороні є невелике відділення з двома змійками, що має функцію кріплення сумки на валізу.

Функціональність дорожньої сумки для ручної поклажі
Ця сумка має кілька цікавих особливостей. Наприклад, на тильній стороні сумки розміщена велика нашивка, яка на перший погляд виглядає як звичайна зовнішня кишеня на блискавках, але це не просто кишеня. Коли обидві блискавки знаходяться у відкритому положенні, ця частина ручної сумки відіграє роль лямки кріплення для ручки пересувної дорожньої валізи. Таку функцію із захопленням оцінить будь-яка людина, яка подорожує з валізою на колесах.

Ще одна цікава особливість - це форма сумки, що трансформується, що регулює обсяг і зовнішній вигляд. За допомогою двох невеликих ремінців (клапанів), що застібаються на кнопки на торцях сумки, одним рухом можна розкрити сумку у стан повного об'єму, що становить цілих 38 літрів!

Стильний дизайн та якість матеріалів
Ще одна невід'ємна перевага даної моделі - це висока якість матеріалів, що використовуються при пошитті. Практично вся сумка пошита з міцного, не бояться вологи і стирання матеріалу з плетінням ниток у стилі "оксфорд", а внутрішній простір покритий гладким, приємним на дотик тканинним матеріалом. Все це разом зі стильним зовнішнім виглядом і практичним сріблястим забарвленням робить користування дорожньою сумкою для чоловіків і жінок Meizu не тільки зручним, але й просто приємним.

 

Характеристики

Тип
Дорожні сумки
Розміри
67 x 40 x 19 см
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Артикул
TravelBag
Вага
0.8 кг
Матеріал
Oxford
Об `єм
38 л

Дорожня сумка Meizu Travel Bag (Dark Gray)

Дорожня сумка Meizu Travel Bag (Dark Gray)
Ціна:
799 грн.
Ітого:
Про покупця