• -1 000 грн.
Розумний дверний замок з камерою Xiaomi Aqara Smart Door Lock P100 (ZNMS19LM)

Розумний дверний замок з камерою Xiaomi Aqara Smart Door Lock P100 (ZNMS19LM)

Розпродано Код: 4112
- 1000 грн
16 499 грн.
15499 грн.
Без податку
Кількість

Розумний замок дверей з камерою Xiaomi Aqara Smart Door Lock P100 (ZNMS19LM) – поєднання вишуканого дизайну та надійного захисту. Новий пристрій здатний убезпечити житло від зломів та сторонніх проникнень. Замок підтримує кілька способів відкриття: відбиток пальця, цифровий пароль, тимчасовий або разовий код, програми MiHome або Apple HomeKit, механічний ключ та NFC. Істотною перевагою даної моделі є наявність вбудованого модуля камери, що дозволяє сканувати особу власника, для відкриття вхідних дверей. Розумний пристрій сумісний із платформою Apple HomeKit. Відмінне рішення до доповнення інтер'єру та модернізації будинку.

Вбудований модуль камери
Відеокамера нового дверного замка перевершує за параметрами попередні аналогічні моделі. Наявність ширококутного об'єктива на 160° сприяє збільшенню зони розпізнавання обличчя та швидшому відкриттю дверей. Такий спосіб є найнадійнішим. Адже складні алгоритми неможливо обдурити двовимірними зображеннями особи, що виключає спроби злому та крадіжки.

Відеокамера, вбудована в замок дверей Aqara P100, має інфрачервоне підсвічування з довжиною хвилі 940 нм. Для більшого комфорту та захисту користувач може фіксувати рухи зовні двері як вдень, так і вночі, перемикаючись між режимами.

Камера в розумному дверному замку спрацьовує під час руху зовні, а також торкаючись дверного дзвінка. На телефон власника надходить автоматичне сповіщення із зображенням відвідувача.

Високоякісні матеріали
Скло для відбитків пальців розумного замку Aqara P100 виконано з того ж матеріалу, що й у IPhone 11. Тверде сапфірове покриття стійке до подряпин та сколів, дає гарантію тривалого використання. З часом сканер відбитків пальців не втрачає своєї функціональності та точно визначає своїх власників. Ручка дверного замка має покриття, у складі якого використовуються іони срібла, що мають антибактеріальний захист 99,97%.

Надійний циліндричний замок
Циліндричний інтелектуальний замок рівня З повністю зберігає механічну безпеку дверного замка. Система має складну лінійну структуру із датчиками, які реагують на будь-які нестандартні втручання.

Декілька методів блокування паролем
Розумний замок може працювати з декількома способами введення паролю: постійний пароль – підходить для щоденного використання, одноразовий код для рідкісних відвідувачів та знайомих, який можна задати віддалено за допомогою програми, а також періодично діючий, який відмінно підійде для тимчасового перебування у квартирі родичів або близьких друзів.

Відкриття за допомогою NFC карти
У комплектації даної моделі передбачені карти NFC, які дозволяють відчинити двері без особливих зусиль. Цей спосіб безпечний і надійний, завдяки складним мікропроцесам та вбудованим алгоритмам.

Робота від акумулятора або батарейок
Розумний замок Aqara P100 працює за рахунок вбудованого літій-іонного акумулятора потужністю 6000 мАг, роботи якого вистачає на 200 днів автономної роботи пристрою. Заряджання здійснюється через відповідний тип кабелю та порту USB Type-C, передбаченого в замку. Альтернативним джерелом живлення можуть бути чотири батареї типу АА, що входять в комплектацію пристрою.

Сумісність із додатками
Розумний замок Aqara Р100 має сумісність із програмами Apple HomeKit та Mi Home. Стабільний гнучкий інтелектуальний зв'язок забезпечує зручність у використанні пристрою.



Характеристики

Регіон пристрою
CN
Тип
Замки
Розміри
78.6 х 400.6 х 27.7 мм
Матеріал корпусу
Метал
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Артикул
ZNMS19LM
Особливості
З екраном
Комплектація
Розумний дверний замок, серцевина, 2 шт. NFC ключ, 2 шт. ключа
Вага
4.6 кг
Бездротовий стандарт
Wi-Fi, ZigBee
Модель
P100
Додатково
Розблокування замка NFC, Датчик відбитків пальців, Вбудована камера, Керування через програму, Відкривається в обидві сторони
Інтерфейси
USB
Джерело живлення
Від батарейок
Сумісність
Android 4.4 та вище, OS 9 і вище
Тип установки
Навісний
Товщина
Від 0 до 80 мм

Розумний дверний замок з камерою Xiaomi Aqara Smart Door Lock P100 (ZNMS19LM)

Розумний дверний замок з камерою Xiaomi Aqara Smart Door Lock P100 (ZNMS19LM)
Ціна:
15 499 грн.
Ітого:
Про покупця