Розумний бездротовий вимикач з димером Xiaomi Aqara H1 Dimmer (ZNXNKG02LM) Black ціна

Розумний бездротовий вимикач з димером Xiaomi Aqara H1 Dimmer (ZNXNKG02LM) Black

Розпродано Код: 4637
1379 грн.
Без податку
Кількість

Розумний бездротовий вимикач з димером Xiaomi Aqara H1 Dimmer (ZNXNKG02LM) - це пристрій надає можливість налаштовувати та контролювати різні параметри світла у вашому будинку з високою точністю , і є частиною екосистеми Aqara для розумного будинку за допомогою HomeKit.

Універсальність
Aqara H1 Dimmer (ZNXNKG02LM) обладнаний обертовою ручкою, яка дозволяє точно регулювати різні параметри у вашому будинку. За допомогою димера можна контролювати яскравість світла, колірну температуру освітлення, а також ступінь відкриття розумних штор та інших пристроїв. Це універсальний пристрій, який можна використовувати для налаштування різних параметрів у вашому будинку.

Просунуте керування
Пристрій має безступінчасту ручку для точного налаштування параметрів. Колесо димера, що обертається, також функціонує як кнопка, яку можна програмувати для виконання різних команд в залежності від кількості натискань і утримування. Пристрій також обладнаний світлодіодним індикатором, який освітлює основу ручки і служить для зворотного зв'язку та сповіщення про низький рівень заряду батарейок.

Мобільність
Розумний бездротовий вимикач з димером Xiaomi Aqara H1 Dimmer (ZNXNKG02LM) працює від двох батарей CR2032 і не вимагає підключення до мережі, що дозволяє розміщувати його в зручному для вас місці. Ви можете помістити його на столі, тумбочці або прикріпити до стіни. На одному заряді батарейок пристрій здатний працювати до трьох років.

Підтримка Zigbee 3.0
Aqara H1 Dimmer (ZNXNKG02LM) використовує технологію Zigbee 3.0 для зв'язку з іншими розумними пристроями. Це забезпечує швидку передачу даних, надійне шифрування для захисту від несанкціонованого доступу та мінімальне споживання електроенергії, що продовжує термін служби батарейок.

Безпека
Aqara H1 Dimmer виготовлений із нетоксичного пластику, і його колесо регулювання пройшло тестування на міцність, що гарантує тривалий термін служби та безпеку використання.

Характеристики

Версія ZigBee
3.0
Регіон пристрою
CN
Тип
Вимикачі
Колір
Темно-сірий
Гарантія
12 місяців
Артикул
ZNXNKG02LM
Особливості
Підсвічування
Управління
Додаток на Android, Додаток на iOS
Бездротовий стандарт
ZigBee
Джерело живлення
Від батарейок
Тип підключення
Бездротове
Сумісність
Apple HomeKit
Габарити
86 × 86 × 24 мм
Діапазон робочих температур
-10℃ ~ +50℃
Робоча вологість
0% ~ 95% RH
Тип перемикача
Регулятор

Розумний бездротовий вимикач з димером Xiaomi Aqara H1 Dimmer (ZNXNKG02LM) Black

Розумний бездротовий вимикач з димером Xiaomi Aqara H1 Dimmer (ZNXNKG02LM) Black
Ціна:
1 379 грн.
Ітого:
Про покупця