Умный выключатель Xiaomi Aqara 1 кнопка (WXKG03LM)

Розумний вимикач Xiaomi Aqara 1 кнопка (WXKG03LM)

Розпродано Код: 1996
399 грн.
Без податку
Кількість

Розумним будинком зручно керувати зі смартфона, ще простіше — скористатися голосовим помічником. Але не завжди хочеться відкривати додаток тільки щоб увімкнути світло. У такому разі допоможуть бездротові вимикачі.

Такий вимикач можна покласти там, де він частіше в нагоді — на тумбу біля ліжка, в передпокої, на стіл в кабінеті. Або приклеїти до стіни — клейкий стікер йде в комплекті. Будь-яку команду програми Aqara, можна прив'язати до однієї з трьох дій з вимикачем. Вимикач передасть сигнал на Aqara Hub, а той виконає інструкцію.

Особливості:

  • До двох років на одній батареї (таблетка CR2032)
  • Бездротова робота з центром розумного будинку Aqara Hub протокол Zigbee
  • Легко налаштувати в додатку Aqara для iOS, Android
  • Не потрібно підключати до проводів, стікер для наклеювання — в комплекті

Легке підключення

Спільне використання розумного вимикача Aqara з головним блоком управління і іншими інтелектуальними приладами дає можливість насолоджуватись вільним життям. Для цього необхідно прикріпити бездротовий вимикач і підключити його через мобільний додаток до телефону.

Підключення інших інтелектуальних приладів

Ви можете реалізувати безліч сценаріїв використання, підключивши інші розумні пристрої. Коли в будинку з'являється унікальний протокол Zigbee, безліч пристроїв додаються до системи, максимальна швидкість якого збільшується аж до того, що можна зменшити час відгуку приладів, зробивши управління ще більш плавним.

Тонка майстерність

Розумний вимикач Aqara підтримує нову технологію управління за допомогою бездротового зв'язку ZigBee. Може витримати більше 50 тисяч повторних натискань, для виробництва зовнішнього корпусу використані UV-матеріали, які навіть протягом довгого часу експлуатації не втрачають колір, швидкий час відгуку 15 —мілісекунд, що гарантує ще більше зручності під час використання.

Висвітлення у всьому будинку за одним дотиком

Повернувшись додому після роботи, одне торкання може увімкнути всі джерела світла в коридорі і вітальні, вся втома цілого дня в одну мить зникне, коли вімкнеться світло і почнеться прекрасний вечір.

Характеристики

Регіон пристрою
CN
Тип
Вимикачі
Матеріал корпусу
Пластик
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
WXKG03LM
Управління
Додаток на Android, Додаток на iOS
Бездротовий стандарт
ZigBee
Джерело живлення
Від батарейок
Сумісність
Android 4.0 та вище, iOS 9 і вище
Напруга
220 В
Світлова індикація
Ні

Розумний вимикач Xiaomi Aqara 1 кнопка (WXKG03LM)

Розумний вимикач Xiaomi Aqara 1 кнопка (WXKG03LM)
Ціна:
399 грн.
Ітого:
Про покупця