Умная розетка для контроля кондиционером  Xiaomi Aqara (KTBL11LM) протокол ZigBee

Розумна розетка для контролю кондиціонером Xiaomi Aqara (KTBL11LM) протокол ZigBee

Розпродано Код: 3711
999 грн.
Без податку
Кількість

Xiaomi Aqara Air Conditioner Companion - це розумний пристрій, за допомогою якого ви зможете дистанційно контролювати не тільки кондиціювання повітря у вашому будинку, але й інші домашні пристрої, що мають пульт дистанційного керування. Важлива умова - контролер і керований пристрій повинні бути в одному приміщенні і між ними не повинно бути перешкод. Якщо функціонал певного керованого пристрою буде в додатку не повний, ви без проблем зможете навчити хаб новим командам за допомогою рідного пульта дистанційного керування від керованого пристрою.

Хаб визначає температуру в приміщенні за допомогою використання додатково встановлених датчиків температури та вологості Xiaomi або Aqara, і виконує роботу на основі технології бездротового з'єднання ZigBee.

Для зручного користування пристроєм рекомендується завантажити програму "Mi Home" з магазинів програм Apple Store або Google Play. З їхньою допомогою буде можливим визначення динаміки зміни показників та автоматизація роботи. Датчик сумісний із платформою для автоматизації розумних побутових приладів Apple HomeKit та іншими розумними пристроями від Xiaomi. Скориставшись додатком у вас буде можливість виставляти час включення та вимкнення кондиціонера, також комфортну для вас температуру для сну чи відпочинку.

Xiaomi Aqara Air Conditioner Companion розраховує витрату енергії і точно визначає споживану ним потужність під час роботи. Завдяки чому, у вас буде можливість економії електроенергії за допомогою чітких статистичних даних і можливість дистанційного відключення кондиціювання.

Характеристики

Регіон пристрою
CN
Тип
Розетки
Розміри
65 х 65 х 35 мм
Колір
Білий
Матеріал
ABS-пластик
Бездротовий стандарт
ZigBee
Потужність
16А/4000 Вт
Джерело живлення
Від мережі
Робоча температура
-10° - 60°C
Робоча вологість
5% – 95% без конденсату.

Розумна розетка для контролю кондиціонером Xiaomi Aqara (KTBL11LM) протокол ZigBee

Розумна розетка для контролю кондиціонером Xiaomi Aqara (KTBL11LM) протокол ZigBee
Ціна:
999 грн.
Ітого:
Про покупця