Умный диммер Xiaomi Smart Dimmer (YLKG08YL)

Розумний димер Xiaomi Smart Dimmer (YLKG08YL)

Розпродано Код: 3278
285 грн.
Без податку
Кількість

Розумний димер Xiaomi Yeelight Smart Dimmer (YLKG08YL) – це бездротовий розумний вимикач повністю сумісний зі світильниками лінійки Yeelight. Використовуючи цей вимикач, ви зможете легко контролювати світильники без необхідності прямого підключення або тривалої установки. Також цей вимикач дозволяє змінювати яскравість і колірну температуру ваших світильників і дозволить вам повноцінно використовувати ваші світильники.

Легка та проста установка
Розумний димер Xiaomi Yeelight Smart Dimmer (YLKG08YL) не вимагає складної та професійної установки. На відміну від більш простих моделей, цей розумний вимикач не використовує кабелі, підключаючись до світильників за допомогою системи Bluetooth. Це означає, що диммер можна встановити в будь-яке зручне місце, незалежно від існуючої проводки. Також значно полегшено і процес встановлення — до стіни Xiaomi Yeelight Dimmer Smart Switch кріпиться за допомогою клейкої поверхні на задній стінці. Така конструкція дозволяє кріпити вимикач до будь-яких поверхонь, наприклад, до вашого столу.

Не просто вимикач
Розумний димер Xiaomi Yeelight Smart Dimmer (YLKG08YL) може набагато більше, ніж просто вмикати та вимикати ваші світильники Yeelight. Простим натисканням, ви зможете вмикати та вимикати світло. Повертаючи вимикач, ви контролюєте рівень яскравості. Якщо перед поворотом ручку вимикача натиснути, то змінюватиметься колірна температура світла, що дозволяє зробити колір м'якшим для очей у темний час доби. Подвійне натискання на кнопку перемикає між режимом повноцінного світильника та більш тьмяним режимом нічника. Тривале натискання дозволяє змінювати колір світла, якщо світильник підтримує цю функцію.

Простий та продуманий дизайн
Конструкція Xiaomi Yeelight Smart Dimmer (YLKG08YL) дуже проста та зрозуміла, але в той же час дуже ефективна. Вбудована плата живлення стежить за станом світильника та автоматично переводить натискання на кнопку та повороти ручки у команди світильника. Міцна конструкція елементів керування дозволить їм працювати тривалий час без зношування або поломок, а кнопка перезавантаження дозволить перезапустити систему при виникненні будь-яких неполадок.

Характеристики

Регіон пристрою
CN
Тип
Вимикачі
Розміри
86 х 86 х 25 мм
Матеріал корпусу
Пластик
Колір
Білий
Гарантія
12 місяців
Артикул
YLKG08YL
Особливості
Взаємодія з мобільним додатком Mi Home, Кріпиться на двосторонній скотч, Дистанційне управління зі смартфона.
Вага
100 г
Управління
Додаток на Android, Додаток на iOS
Матеріал
Пластик
Бездротовий стандарт
ZigBee
Захист
IP20
Джерело живлення
Від батарейок
Тип підключення
Бездротові
Сумісність
IOS, Android
Тип установки
Зовнішній

Розумний димер Xiaomi Smart Dimmer (YLKG08YL)

Розумний димер Xiaomi Smart Dimmer (YLKG08YL)
Ціна:
285 грн.
Ітого:
Про покупця